Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πότερ: «Η θέση του προπονητή της Τσέλσι ήταν πολύ σπουδαία για να την απορρίψω» (vids)

Πότερ: «Η θέση του προπονητή της Τσέλσι ήταν πολύ σπουδαία για να την απορρίψω» (vids)

Ο Γκρέιαμ Πότερ στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Τσέλσι, τόνισε πως η θέση του προπονητή στους μπλε ήταν ένα σπουδαίο άλμα στην καριέρα του.

Ο Γκρέιαμ Πότερ είναι εδώ και λίγες ημέρες ο νέος προπονητής της Τσέλσι, με τον Βρετανό τεχνικό να αντικαθιστά τον Τόμας Τούχελ στην τεχνική ηγεσία των μπλε.

Ο Πότερ σήκωσε αμέσως μανίκια και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του το οποία θα λάβει χώρα στον μαγικό κόσμο του Champions League, με την Τσέλσι να υποδέχεται το βράδυ της Τετάρτης (14/9) την Ζάλτσμπουργκ.

Διαβάστε επίσης: Εθνική Ελλάδας: Αυτούς κάλεσε ο Πογιέτ για τα ματς με Κύπρο και Βόρεια Ιρλανδία

Μία ημέρα νωρίτερα και συγκεκριμένα το απόγευμα της Τρίτης (13/9), ο μέχρι πρότινος προπονητής της Μπράιτον έδωσε την πρώτη του συνέντευξη ως τεχνικός των Λονδρέζων και σε αυτή μίλησε για το πλάνο που θέλει να εφαρμόσει, ενώ ανέφερε πως η θέση του προπονητή στην Τσέλσι ήταν πολύ σπουδαία για να την απορρίψει.

«Είναι μία εντελώς διαφορετική πρόκληση σε σύγκριση με αυτή που είχα μέχρι πρότινος. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Η μόνη εμπειρία που είχα μέχρι πρότινος στο Champions League ήταν ως υποστηρικτής.

Ήταν υπέροχη εμπειρία η συμμετοχή στους ομίλους του Europa League αλλά η βραδιά στο Champions League είναι ξεχωριστή. Σέβομαι ό,τι έχει πετύχει αυτός ο σύλλογος. Όπου και άν έκανα ντεμπούτο θα ήταν υπέροχα, οπότε γιατί να μην αρχίσω σε ματς Champions League», δήλωσε αρχικά ο Πότερ, και πρόσθεσε με νόημα:

«Δεν πρόκειται να πω ψέματα, ήταν μεγάλη αλλαγή για μένα να φύγω από την Μπράιτον. Δεν το βλέπω ως ρίσκο με αρνητικό τρόπο αλλά νομίζω ότι τα πάντα είναι λίγο άγνωστα για μένα και αυτή είναι η ομορφιά της ζωής.

«Ήμουν στην ένατη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου από εκεί πήγα στην τέταρτη κατηγορία του σουηδικού ποδοσφαίρου. Εκεί που υπήρχε πάτος, ήμουν και εγώ.

Αυτό που έκανα τότε ήταν να επικεντρωθώ στο να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε δουλειά που ήμουν και προσπαθούσα να εξελιχτώ.

Η βασική μου δουλειά είναι να βοηθήσω τους παίκτες που είναι εδώ και να ρίξω στον αγωνιστικό χώρο μία ομάδα για την οποία να είναι υπερήφανοι οι φίλαθλοί της.

Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου κάθε ημέρα. Θέλουμε να έχουμε ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Θέλουμε να δημιουργήσουμε τη δική μας ομάδα, με τη δική της ταυτότητα. Θα δίνουμε καθημερινή μάχη για αυτό».

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024