Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα 2-0: Της έχει πάρει τον αέρα…

Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα 2-0: Της έχει πάρει τον αέρα…

Για ένα ημίχρονο η Μπαρτσελόνα έκανε ό,τι ήθελε την Μπάγερν στο Μόναχο, δεν κατάφερε όμως να σκοράρει σε κάποια από τις ευκαιρίες της και με δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά στο δεύτερο μέρος οι κυνικοί Βαυαροί πήραν τη νίκη με 2-0 διευρύνοντας το σερί τους κόντρα στους Καταλανούς.

Εχει βρε το κουμπί της! Η Μπάγερν υπέφερε για ένα ημίχρονο κόντρα στην Μπαρτσελόνα του μοιραίου Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, γλίτωσε σε πολλές περιπτώσεις από το… μοιραίο και με δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά στο δεύτερο μέρος, πήρε τη νίκη με 2-0 κάνοντας το δύο στα δύο στον τρίτο όμιλο του Champions League.

Πέμπτη σερί νίκη των Βαυαρών κόντρα στους «μπλαουγκράνα» οι οποίοι έδειξαν πάντως πως… έρχονται.

Στο πρώτο 45λεπτο η ομάδα του Τσάβι κυριάρχησε απόλυτα, αλλά της έλειψε το γκολ. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 9′ όταν ο Πέδρι ελευθερώθηκε υπέροχα μέσα στην περιοχή και πλάσαρε, με τον Νόιερ να πραγματοποιεί μεγάλη επέμβαση με τα πόδια και να κρατά το μηδέν.

Διαβάστε επίσης: Ακόμα βάζει τρίποντα η Γερμανία – Αποκλείστηκε η Εθνική μας (107-96)

Στο 18′ ο Λεβαντόφσκι έχασε απίθανη ευκαιρία με προβολή από τη μικρή περιοχή, με τον Πολωνό να φτάνει κοντά στο γκολ και τρία λεπτά μετά.Σε όλα αυτά η Μπάγερν είχε να επιδείξει ένα καλό σουτ με τον Ζάμπιτσερ στο 31′ κι ενώ λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Λέβα βρέθηκε και πάλι σε θέση βολής, αλλά ο Μαζραουί τον πρόλαβε και του πήρε την… μπουκιά από το στόμα.

Και στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάρτσα μπήκε δυνατά και είχε ένα πολύ καλό σουτ με το Ραφίνια δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, αλλά το γκολ το βρήκε η Μπάγερν. Στο 50′ ο Κίμιχ εκτέλεσε κόρνερ και ο Ερνάντες με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έκανε το 1-0. Πριν συνέλθει η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν έκανε και το 2-0, με τον Σανέ να φεύγει απέναντι από τον Τερ Στέγκεν και με υπέροχο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να μπει ξανά στο ματς, αλλά δεν μπορούσε να σκοράρει με τίποτα. Στο 63′ ο Πέδρι βρέθηκε απέναντι από τον Νόιερ και πάλι, πλάσαρε κι έστειλε την μπάλα δοκάρι και άουτ. Πέντε λεπτά μετά ήταν σειρά του Ντεμπελέ να χάσει μία ευκαιρία με προσωπικό σόλο και το 2-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, δίνοντας συνέχεια στην πελατειακή σχέση που έχει αναπτύξει η Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Ουπαμεκανό, Ερναντές, Παβάρ (21’Μαζραουί), Ντέιβις, Κίμιχ, Ζάμπιτσερ (46’Γκορέτσκα), Μουσιάλα (80’Γκάβενμπερχ), Μίλερ, Σανέ (80’Τελ), Μανέ (70’Γκνάμπρι).

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Κρίστενσεν (70’Έρικ Γκαρθία), Κουντέ, Αλόνσο, Μπουσκέτς (80’Κεσιέ), Πέδρι, Γκάβι (61’Ντε Γιόνγκ), Ραφίνια (61’Τόρες), Ντεμπελέ (80’Φάτι), Λεβαντόφσκι.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024