Ηλίας Βρεττός – Αναστασία Δεληγιάννη: Aδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους στην Κύμη
Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Εύβοια
Ιδιαίτερη ήταν η 1η Σεπτεμβρίου για τον Ηλία Βρεττό, καθώς παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Αναστασία Δεληγιάννη, σε ένα παραμυθένιο γάμο στην Εύβοια.
Ο τραγουδιστής παντρεύτηκε την σύντροφό του μετά από 3,5 χρόνια σχέσης στον τόπο καταγωγής του και έλαμπε από χαρά.
- Διαβάστε επίσης: Ηλίας Βρεττός: Κάλυψε με τατουάζ τα σημάδια από το τροχαίο
Το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Κύμη και το ζευγάρι είχε στο πλευρό του μόνο στενούς φίλους και συγγενείς.
Η δεξίωση που ακολούθησε κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ειδυλλιακό τοπίο δίπλα στη θάλασσα.
Ο ουρανός γέμισε πυροτεχνήματα και ο Ηλίας Βρεττός με την σύζυγό του μπήκαν στον χώρο της δεξίωσης. Φυσικά, και στην είσοδο και στον πρώτο χορό ακούστηκαν τραγούδια του ίδιου του καλλιτέχνη.
Το ζευγάρι έκοψε την γαμήλια τούρτα και δεν σταμάτησε να αγκαλιάζεται, να φιλιέται και να ζει την κάθε στιγμή.
Λίγες ημέρες μετά τον γάμο του, ο Ηλίας Βρεττός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το μυστήριο και τη δεξίωση και δέχτηκε τις ευχές των διαδικτυακών του φίλων.
Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε
- Τραμπ: Πιθανό να βοηθά λίγο ο Πούτιν το Ιράν – Και εκείνος πιστεύει πιθανόν πως βοηθάμε την Ουκρανία
- Βαθμολογία UEFA: Η 10η θέση που δεν είναι όνειρο και τι σημαίνει
- Νέα απάτη phishing, με SMS που προσποιείται τον ΕΦΚΑ – Οδηγίες προστασίας
- Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στις φυλακές Μαλανδρίνου – Κατασχέθηκαν μαχαίρια, σουβλί και κινητά τηλέφωνα
- Του είπα ένα μεγάλο όχι: Όταν η ντίβα της μουσικής Ρομπέρτα Φλακ έριξε «άκυρο» στον Κλιντ Ίστγουντ
- Ιράν: Ο πρόεδρος Πεζεσκιάν κατηγορεί το Ισραήλ και τις ΗΠΑ ότι θέλουν να διαλύσουν τη χώρα του



