Επίσης, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έφθασε τα 60 γκολ με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και είναι μόνος 15ος στην «ερυθρόλευκη» λίστα, αφήνοντας πίσω του, στη 16η θέση, τον Υβ Τριαντάφυλλο, και χρειάζεται τώρα ένα γκολ για να «πιάσει» τον Ζιοβάνι και τον Βασίλη Καραπιάλη, που είχαν από 61 γκολ.

Ολυμπιακός: Γράφει ιστορία ο Ελ Αραμπί
Ο Ελ Αραμπί ξεπέρασε τον Ίβιτς και επόμενος στόχος του είναι ο Τζιοβάνι
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σκόραρε στη χθεσινή εντός έδρας ισοπαλία του Ολυμπιακού με 1-1 κόντρα στο Βόλο για την 4η αγωνιστική της Super League.
Ο μαροκινός επιθετικός με αυτό το τέρμα του έγραψε ιστορία, φθάνοντας σε μια ακόμη ατομική διάκριση.
Συγκεκριμένα, έφθασε τα 81 γκολ με τον Ολυμπιακό και είναι πλέον μόνος τρίτος στη λίστα με τους κορυφαίους ξένους σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.
Ξεπέρασε τον Ίλια Ίβιτς των 80 τερμάτων και πλέον «κυνηγά» τον 2ο Τζιοβάνι (1999-2005) των 98 γκολ.
Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς με 158 τέρματα.
- Βάλε χρώμα στο πιάτο σου: Οι τροφές – ασπίδα του οργανισμού
- «Κανόνιζε» η Γκισλέιν Μάξγουελ ραντεβού με νεαρές γυναίκες για τον πρώην πρίγκιπα Άντριου;
- Σήμερα θα αράξω: Το να μένεις στο σπίτι σου κάνει καλό
- Η γενιά της εξάντλησης: Πώς συνηθίσαμε να ζούμε με τον φόβο της επόμενης παγκόσμιας κρίσης
- Επικουρικές συντάξεις: Ταχύτερη απονομή, χωρίς αυξήσεις και «κουτσουρεμένες»
- Πόλεμος στο Ιράν: Σχέδιο έκτακτης ανάγκης εκπονεί η Ευρωπαϊκή Ένωση για πετρέλαιο και φυσικό αέριο





