Επιβάτες πλοίου έμειναν έκπληκτοι όταν κατάλαβαν τον λόγο που δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν προς την Θάσο. Και δεν ήταν λίγοι. Τρία ολόκληρα δρομολόγια ακυρώθηκαν.
Το πλοίο δεν έδεσε ούτε εξαιτίας των ανέμων, ούτε εξαιτίας μηχανικής βλάβης. Έδεσε εξαιτίας… μέθης!
Ειδικότερα, τρία δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Κεραμωτή – Θάσος δεν εκτελέστηκαν χθες (11 Σεπτεμβρίου) κι αυτό γιατί ο καπετάνιος του φέρι μποτ ήταν μεθυσμένος.
Σύμφωνα με πληροφορίες ακυρώθηκαν δυο δρομολόγια από το νησί κι ένα από την Κεραμωτή, από τις 11.30 το πρωί και μετά.
Το πλοίο επανήλθε στη γραμμή όταν το αλκοτέστ που έγινε με παραγγελία της εισαγγελικής αρχής, βγήκε αρνητικό.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.