Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τον άνδρα που ποδοπάτησε το γατάκι

Θεσσαλονίκη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τον άνδρα που ποδοπάτησε το γατάκι

Σχηματίζεται δικογραφία και ταυτόχρονα είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για την ταυτοποίησή του.

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον άνδρα που σκότωσε ένα μικρό γατάκι, πολτοποιώντας το με το πόδι του.

Ο άντρας που απεικονίζεται στο βίντεο στην Θεσσαλονίκη, αφού ελέγχει πως δεν τον κοιτάζει κανείς, πλησιάζει το μικρό γατάκι, το τσαλαπατάει και φεύγει ανενόχλητος.

Το κυνηγούσε για να το σκοτώσει

Σε ένα νέο βίντεο, ντοκουμέντο, λίγα δευτερόλεπτα πριν ο άντρας δώσει το τελειωτικό χτύπημα στο νεογέννητο γατάκι, φαίνεται ότι είχε προσπαθήσει να το ξανακάνει.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει το protothema.gr, ο δράστης με την κόκκινη μπλούζα, επιχειρεί να σκοτώσει ξανά, με τον ίδιο τρόπο, το γατάκι, όσο αυτό βρίσκεται ανάμεσα σε σταθμευμένα οχήματα.

Ωστόσο, δεν τα καταφέρνει και το γατάκι προσπαθεί να σωθεί πηγαίνοντας κάτω από ένα αυτοκίνητο. Ο άντρας όμως το ακολουθεί και μόλις το ζώο προσπαθεί να μπει ανάμεσα στις λαμαρίνες για να γλιτώσει, το προλαβαίνει και το ποδοπατά αλύπητα.

Έρευνες για την ταυτοποίηση του δράστη

Έρευνες για την ταυτοποίηση δράστη που εμφανίζεται να κακοποιεί μέχρι θανάτου ένα γατάκι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, διεξάγει η αστυνομία. Τις κινήσεις του κατέγραψε κάμερα ασφαλείας καταστήματος και το βίντεο περιήλθε στην κατοχή φιλοζωικής οργάνωσης, μέλη της οποίας προέβησαν σε καταγγελία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το περιστατικό φέρεται να διαδραματίστηκε τα ξημερώματα της 20ής Αυγούστου, επί της οδού Ερμού.

Από το αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου σχηματίζεται δικογραφία και ταυτόχρονα είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για την ταυτοποίησή του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024