Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η πρώτη ομαδική προπόνηση του Μαρσέλο – Σε τι κατάσταση είναι, πότε μπαίνει

Η πρώτη ομαδική προπόνηση του Μαρσέλο – Σε τι κατάσταση είναι, πότε μπαίνει

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει τον Μαρσέλο για τα ματς που έρχονται και ο Βραζιλιάνος έκανε σήμερα για πρώτη φορά προπόνηση με τους συμπαίκτες του.

Η μεταγραφή του προκάλεσε ενθουσιασμό στους οπαδούς του Ολυμπιακού. Για αυτό και πάνω από 25.000 έδωσαν το παρών στο Γεώργιος Καραϊσκάκης τη Δευτέρα. Πλέον, όλοι περιμένουν με αγωνία να τον δουν να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα σε επίσημο αγώνα. Με τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ να δουλεύει σκληρά σε καθημερινή βάση και να μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν βγάλει ένα πολύ προσεκτικό και σκληρό πρόγραμμα για τον Μαρσέλο, σε συνεργασία και με τον ίδιο. Αυτό περιλαμβάνει έντονες ατομικές προπονήσεις, συχνά και δύο την ημέρα, αλλά και διαρκή παρακολούθηση του ποδοσφαιριστή, ώστε η μεγάλη επιβάρυνση που δέχεται το σώμα του να μην μετατραπεί σε κάποιον ανεπιθύμητο τραυματισμό.

Οι πρώτες 5 ημέρες προπονήσεων του Μαρσέλο τους Ερυθρόλευκους έχουν κυλήσει ιδανικά. Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού ανταποκρίνεται πολύ καλά μέχρι στιγμής και το σώμα του αλλάζει με γοργούς ρυθμούς. Μάλιστα, σιγά σιγά θα αρχίσει να μπαίνει και σε κομμάτια προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα. Κάτι που έγινε σήμερα.

Συγκεκριμένα, ο Μαρσέλο συμμετείχε κανονικά και χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στην προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και στην οποία συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές που έχουν «κοπεί» από τη σημερινή αποστολή του αγώνα με τον Βόλο.

Ποια είναι τα πρώτα συμπεράσματα για την κατάσταση του Μαρσέλο; Κατ’ αρχάς αυτό που προκαλεί αίσθηση σε όλους είναι η ποιότητα του παίκτη. Ποιότητα που την καταλαβαίνεις με το πρώτο άγγιγμα της μπάλας.

Από εκεί και πέρα, ο Βραζιλιάνος έδειχνε σε αρκετά καλή κατάσταση και το έλεγε, μάλιστα. Υποστήριξε ότι αν και οι προπονήσεις που κάνει είναι πολύ δυνατές και στοχευμένες, με σκοπό να βρεθεί πολύ σύντομα σε καλή φυσική κατάσταση. Και το πολύ σύντομα προσδιορίζεται κατά στο διάστημα μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Μαρσέλο θέλει να μπει το συντομότερο δυνατό σε κανονικό πρόγραμμα. Για την ακρίβεια, ο ίδιος θα ήθελε να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων από αυτή την εβδομάδα και να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη εβδομάδα, ώστε να είναι διαθέσιμος στην αναμέτρηση με τον Αρη. Κάτι, ωστόσο, όχι απλό να συμβεί, καθώς ουσιαστικά θα έχουν περάσει λιγότερες από δύο εβδομάδες προπονήσεων, που είναι το μίνιμουμ.

Όπως και να έχει, η λογική λέει ότι μετά τη διακοπή του Σεπτεμβρίου και πιθανότατα στον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο (01/10), ο Μαρσέλο θα είναι σε θέση, όχι απλά να πάρει χρόνο συμμετοχής, αλλά θα έχει περάσει ένα καλό διάστημα προπονήσεων, άρα από άποψη φυσικής κατάστασης θα είναι σχεδόν 100% έτοιμος. Και το μόνο που θα χρειάζεται είναι αγωνιστικός ρυθμός.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024