Η Χετάφε… έσπασε το ρόδι στη φετινή La Liga, καθώς επικράτησε με 2-1 εντός έδρας της Ρεάλ Σοσιεδάδ για την 5η αγωνιστική, παίρνοντας έτσι την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι στο 14′ έχασαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, καθώς ο Μαγιοράλ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ρεμίρο με εκτέλεση πέναλτι.
Ωστόσο, η Χετάφε κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Ουνάλ να σκοράρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ για το 1-0, ενώ με την έναρξη του δευτέρου 45λέπτου, ο Αλενιά σημείωσε το 2-0 στο 48′.
Το μόνο που κατάφερε η Σοσιεδάδ ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 50′ με τον Μέντεθ.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30