
Μεγάλη Βρετανία: Συμμαθητής του βασιλιά Καρόλου κράτησε τα μαλλιά του για 50 χρόνια
Ο Ρίτσαρντ Κάμνικ ήταν μαθητής στο Geelong Grammar School στην Αυστραλία, όπου φοίτησε και ο βασιλιάς Κάρολος το έτος 1966
Η λατρεία των Βρετανών για τον Κάρολο δεν μπορεί να μείνει κρυφή και ήδη, λίγες ώρες αφότου αναγορεύτηκε βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας, τα πρώτα σημάδια… λατρείας έκαναν την εμφάνισή τους.
Πρώην συμμαθητής του αποκάλυψε ότι έχει κρατήσει τα μαλλιά του μονάρχη για περισσότερα από 50 χρόνια.
Διαβάστε επίσης: «Πάρτε τα τώρα μακριά» – Η στιγμή που ο Κάρολος «τρέχει» τους βοηθούς του
Πώς γίνεται αυτό;
Ο Ρίτσαρντ Κάμνικ ήταν μαθητής στο Geelong Grammar School στην Αυστραλία, όπου φοίτησε και ο βασιλιάς Κάρολος το έτος 1966.
Ο Ρίτσαρντ ισχυρίζεται ότι επισκέφτηκε έναν κουρέα μετά από τον τότε πρίγκιπα και μάζεψε μερικά από τα κομμένα του μαλλιά για να τα κρατήσει ως… ενθύμιο.
«Ο τότε πρίγκιπας Κάρολος είχε πάει για κούρεμα κι εγώ τον περίμενα να τελειώσει. Παρατήρησα τα μαλλιά του που έπεφταν στο πάτωμα. Ήταν όλα δικά του διότι ήταν ο πρώτος που είχε ραντεβού» είπε.
Διαβάστε επίσης: Η «μαύρη αράχνη», το διαζύγιο με την Νταϊάνα, οι σακούλες με τα μετρητά – Τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του Καρόλου
Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι πήρε μια χούφτα από τα μαλλιά του Καρόλου και από τότε τα έχει κρατήσει μέσα σε έναν φάκελο. «Πρέπει να πω ότι είναι διαφορετικό χρώμα από τα μαλλιά που βλέπουμε σήμερα».
Ερωτηθείς αν φανταζόταν ότι ο Κάρολος θα γίνει καλός μονάρχης, ο Ρίτσαρντ απάντησε: «Νομίζω ότι θα είναι στο ίδιο πνεύμα με την μητέρα του. Νομίζω ότι θα είναι τέλειος. Είμαι βασιλόφρων. Δεν πίστευα ότι θα ερχόταν αυτή η ώρα. Σκέφτηκα ότι ίσως ο Κάρολος να είναι πολύ μεγάλος».
Διαβάστε επίσης: Το ταπεινό ελληνικό πιάτο με το οποίο τρελαινόταν η βασίλισσα Ελισάβετ
- Υδατοκαλλιέργεια: Στο 1 εκατ. τόνους η παραγωγή στην ΕΕ αξίας 4,6 δισ. ευρώ – Πού βρίσκεται η Ελλάδα
- Δημιουργία παραποτάμιου πάρκου έκτασης 60 στρεμμάτων
- ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Κοβέσι: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει βυθίσει τη χώρα στη διαφθορά και στην ανυποληψία
- Η κόρη του Eminem μοιράζεται τις πρώτες φωτογραφίες από τη γέννηση της κόρης της
- Αλέξης Τσίπρας στο φόρουμ των Δελφών: Δεν ζούμε πλέον σε κανονική χώρα, ο Μητσοτάκης έπρεπε να είχε παραιτηθεί – Έχω χρέος να συμβάλλω στην επιστροφή της σταθερότητας
- Άγιος Δημήτριος: «Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα καπετάνιε μου» – Συγκλονίζει η ανάρτηση του ταξίαρχου για τον γιο του

