Τελικά… σάρωσε το Colourday ο Κωνσταντίνος Αργυρός
Την αποθέωση γνώρισε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Colourday Festival.
Με μια σειρά από επιτυχίες, από τις οποίες ξεχώρισε το «Τελικά» ερμήνευσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Colourday Festival.
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης διασκέδασε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο το κοινό που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, τραγουδώντας γνωστές δικές του επιτυχίες όπως τα «Μαζί σου», «Πόσο σε θέλω», «Λιώμα» και «Ξημερώματα».
Διασκέδαση, χρώματα και μουσική «ολοκλήρωσαν» το εντυπωσιακό Colourday Festival, ένα event που αγάπησε ο κόσμος και περιμένει την επόμενη διοργάνωσή του.
Δείτε το βίντεο:
- Ο Στεφ Κάρι ανακοίνωσε συμφωνία-μαμούθ με κινεζική αθλητική εταιρεία (vid)
- Οι Αθώοι: Φινάλε με πρωτιά στην τηλεθέαση
- Γερμανία: Ένοπλος ταμπουρώθηκε σε μπαρ στο Ρέντσμπουργκ του Σλέσβιγκ-Χολστάιν – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση
- Νέα Αριστερά: Η αποχώρηση στελεχών και βουλευτών συνδέεται με την ίδρυση της ΕΛΑΣ – Συνεχίζουμε
- Η «γραμμή της κόλασης» επιστρέφει: Το viral λεωφορείο 666 ξανά στους δρόμους της Πολωνίας
- ΕΛΑΣ για Ντίλιαν: Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να κρύβεται
- Συναγερμός στις φυλακές Κορυδαλλού: Απέδρασε κρατούμενος
- Συναγερμός για φωτιά σε οινοποιείο στο Μαρκόπουλο – Αναφορές ότι ακούστηκαν εκρήξεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 02.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-chetan-jawale-65299-12024049-1-315x220.jpg)





















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts του μήνα [Ιούνιος 2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-captainfrank_-696992066-18071661-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442