Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για την πρώτη κούπα της σεζόν

Για την πρώτη κούπα της σεζόν

Ολυμπιακός και Πυλαία διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, για τον τελικό του Super Cup.

Την πρώτη κούπα της σεζόν θα διεκδικήσουν απόψε (18:00) ο Ολυμπιακός και η Πυλαία.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος θα αντιμετωπίσουν τους Κυπελλούχους της χώρας για το τρόπαιο του Super Cup. Οι Ερυθρόλευκοι που κατέκτησαν πέρσι το πρωτάθλημα θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στην κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της χρονιάς, το οποίο θα δώσει «φτερά» στον νικητή εν όψει της συνέχειας.

Η προϊστορία γέρνει και μάλιστα κατά πολύ υπέρ του Ολυμπιακού, καθώς σε έξι αναμετρήσεις που έχουν δώσει οι δύο ομάδες οι Ερυθρόλευκοι έχουν πέντε νίκες, με την Πυλαία να έχει μόλις μια.

«Είναι παράξενο στο ελληνικό χάντμπολ να ξεκινάμε τη σεζόν με έναν τελικό. Είναι ωραίο, μας αρέσει γιατί μας βάζει από την αρχή στην πίεση. Είμαστε προετοιμασμένοι, θέλουμε να πάρουμε έναν ακόμη τίτλο. Θα παλέψουμε για αυτό.

Η ομάδα της Πυλαίας απέδειξε πέρυσι, πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, όπως και εμείς άλλωστε στους τελικούς του πρωταθλήματος, αφού δεν ήμασταν το φαβορί. Ο Ολυμπιακός είναι ένα σωματείο, που είσαι υποχρεωμένος πάντα να σκέφτεσαι τη νίκη! Δεν μπορείς να χάσεις ούτε σε φιλικό», ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024