Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωνικός – Ατρόμητος 1-4: Πέρασε «αέρα» από τη Νίκαια με ανατροπή

Ιωνικός – Ατρόμητος 1-4: Πέρασε «αέρα» από τη Νίκαια με ανατροπή

Οκτώ λεπτά χρειάστηκε ο Ατρόμητος στο δεύτερο ημίχρονο για να σημειώσει τρία γκολ, να φέρει «τούμπα» το ματς και να φτάσει εν τέλει στη νίκη με σκορ 4-1 επί του Ιωνικού.

Ένα ξέσπασμα τού Ατρόμητου, όπου κατάφερε να σημειώσει τρία γκολ σε διάστημα οκτώ λεπτών, ήταν αρκετό για τους Περιστεριώτες ώστε να φτάσουν στην ανατροπή και να πάρουν τη νίκη με σκορ 4-1 επί του Ιωνικού, στη Νίκαια, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague.

Η ομάδα του Κρις Κόουλμαν μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, όμως με μια φοβερή ανατροπή στο δεύτερο 45λεπτο έκανε την ολική ανατροπή και μετέτρεψε σε θρίαμβο την αναμέτρηση, παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό διπλό.

Έτσι οι γηπεδούχοι έμειναν στον έναν πόντο, ενώ οι νικητές με τους τρεις βαθμούς που έβαλαν στο… σακούλι τους ανέβηκαν στους επτά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν «ορεξάτες» και να αναζητούν τους απαραίτητους χώρους για να μπορέσουν να γίνουν απειλητικές. Πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Ιωνικό, με τον Μεντόσα να πιάνει ένα ωραίο σουτ στο 9′, αλλά η μπάλα πέρασε εκτός.

Η απάντηση ήρθε δύο λεπτά μετά για τον Ατρόμητο με την προσπάθεια του Κιάρτασον να σταματά πάνω στον Χουτεσιώτη. Μεντόσα και Μάντζης είχαν άλλες δύο καλές στιγμές για τους Νικαιώτες στο 19′ και το 25′, ενώ οι Περιστεριώτες είχαν την ευκαιρία τους με τον Μουνίθ στο 29′ αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων ήταν εκεί. Τελικά, ο Ιωνικός ήταν εκείνος που προηγήθηκε, με τον Μεντόσα να κάνει το 1-0 χάρη σε μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Έτσι το πρώτο ημίχρονο έκλεισε στο 1-0 για τους Νικαιώτες.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με έναν φρενήρη ρυθμό, με τον Ατρόμητο να φτάνει στην ανατροπή μέσα σε τρία λεπτά. Ο Κεχρίντα έφερε το ματς στα ίσα αρχικά, μετά το λάθος του Χουτεσιώτη και στη συνέχεια ο Φριντγιόνσον έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του για το 2-1! Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 61′ το σύνολο του Κρις Κόουλμαν βρήκε για τρίτη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα με δράστη τον Ρομπάιγ που έκανε το 3-1. Ο Γάλλος σκόραρε ξανά 76′ όμως το VAR ακύρωσε το τέρμα. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Τζαβίδας στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων για το τελικό 4-1.

Ιωνικός (Σπανός): Χουτετσιώτης Ρομαό, Τσιγκίνσκι, (59′ Μίλο) Αντούνες, Μύγας, Βαλεριάνος, Κάνιας, (87′ Ελευθεριάδης) Μασάς, (67′ Λοβέρα) Μεντόσα, Άοσμαν, (59′ Ιωαννίδης) Μάντζης.

Ατρόμητος (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Σουάρεθ, Χατζησαϊας, Κεχρίντα, Κουέν, (88′ Έρλινγκμαρκ) Γκονζάλεζ, Μουνίθ (46′ Φριντζόνσον), (84′ Τζοβάρας) Ρομπάιγ, (46′ Κλωναρίδης) Ροτάριου, (46′ Τζαβίδας) Κιάρτασον

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024