Σεισμός τώρα μεταξύ Χανίων και Αντικυθήρων
Στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Χανίων και Αντικυθήρων
Σεισμός 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Χανίων και Αντικυθήρων.
Το επίκεντρο εντοπίζεται σε απόσταση 63 χιλιομέτρων νότια των Αντικυθήρων στο ύψος της δυτικής Κρήτης, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
- Διαβάστε επίσης: Σεισμός στη Βοιωτία 3,8 Ρίχτερ – Ταρακουνήθηκε η Αττική

Το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 7,4 χλμ
- Τρομερές στιγμές στο φινάλε του Πορτογαλία – Κροατία: Η αφιέρωση στον Ζότα, η ατάκα του CR7 για το μέλλον και η τελευταία αγκαλιά Ρονάλντο – Μόντριτς (vids)
- Προπόνηση: Τα 10 λάθη που κάνουμε στο γυμναστήριο
- Ηλιοφάνεια και στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία – Τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά από το απόγευμα
- Τομ Μορέλο: Είναι μια πολύ, πολύ επικίνδυνη εποχή για την Αμερική
- Σχέση: Εσύ κοιμάσαι και η ευτυχία σου δουλεύει
- Η «υπόθεση με το σαλάμι» ανοίγει μέτωπο μεταξύ Wall Street και Finra
- Δύσκολος ο εμπορικός πόλεμος ΕΕ – Κίνας εν μέσω καύσωνα
- Τομ Χανκς: Το καλοκαίρι του 2027 στις αίθουσες το «The Comebacker»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-FxNbwRDvWnY-unsplash-1-315x220.jpg)






















































![Διαδηλωτής αυτοπυρπολήθηκε έξω από τα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/tibet-315x220.jpg)







![ΗΠΑ: Μέρος της σκηνής κατέρρευσε κατά την διάρκεια προβών για την γιορτή της 4ης Ιουλίου [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/250-kai-simera-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442