Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία 46χρονου εργολάβου: Σήμερα απολογούνται ο ξενοδόχος και ο γιος του

Δολοφονία 46χρονου εργολάβου: Σήμερα απολογούνται ο ξενοδόχος και ο γιος του

Οι δυο δράστες φέρεται να αποδίδουν το θάνατο του 46χρονου σε ατύχημα, στο πλαίσιο άμυνας

Σήμερα, Σάββατο, στις 10 το πρωί απολογούνται ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου οι δυο κατ’ ομολογία δράστες της δολοφονίας ενός 46χρονου εργολάβου στη Ρόδο.

Στους δράστες, ένας 53χρονος ξενοδόχος και ένας 20χρονος, πατέρας και γιος, έχει ασκηθεί από την Εισαγγελία Ρόδου ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατά συναυτουργία. Οι δυο δράστες φέρεται να αποδίδουν το θάνατο του 46χρονου σε ατύχημα, στο πλαίσιο άμυνας. Ο ιατροδικαστής Ρόδου, Παναγιώτης Κοτρέτσος, αποδίδει τον θάνατο σε δυο κτυπήματα στο κεφάλι.

Να σημειωθεί ότι ο 46χρονος εργολάβος είχε εξαφανιστεί από τις 28 Αυγούστου. Το πτώμα του 46χρονου βρέθηκε σε όχθη χειμάρρου μετά την υπόδειξη από τον 53χρονο ξενοδόχο.

Σήμερα οι δυο δράστες θα συνοδεύονται από τους δικηγόρους τους, Άκη και Δημήτρη Δημητριάδη και Δημήτρη Βαρβέρη. Την ώρα της απολογίας έχει προαναγγελθεί συγκέντρωση από φίλους και ομοεθνείς του στο δικαστικό μέγαρο.

Το χρονικό

Την 30ή Αυγούστου 2022 βραδινές ώρες δηλώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχάγγελου η εξαφάνιση του 46χρονου εργολάβου, αλβανικής καταγωγής, από βραδινές ώρες της 28 Αυγούστου 2022.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης την 31 Αυγούστου 2022 εντοπίστηκε το όχημα του εξαφανισμένου σε αγροτική περιοχή. Ακολούθως στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης συλλογής – αξιοποίησης στοιχείων και προδικαστικών δεδομένων διαπιστώθηκε εμπλοκή των δύο Ελλήνων, οι οποίοι σήμερα πρώτες πρωινές ώρες προσήχθησαν Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και εξεταζόμενοι κατά την προανακριτική διαδικασία περιέγραψαν με λεπτομέρειες την πράξη τους, υποδεικνύοντας τον τόπο της ανθρωποκτονίας, καθώς και το σημείο όπου είχαν μεταφέρει – αποκρύψει τη σορό του 46χρονου.

Αναλυτικότερα, την 28 Αυγούστου 2022 το βράδυ ο 46χρονος πήγε σε συνάντηση με τους δράστες οι οποίοι, με τους οποίους διαπληκτίστηκε, λόγω οικονομικών διαφορών, και τον σκότωσαν. Σύμφωνα με την rodiaki.gr, ο θάνατος επήλθε από στραγγαλισμό με σχοινί.

Στη συνέχεια προκειμένου να καλύψουν την πράξη τους, μετέφεραν το όχημα του 46χρονου σε αγροτική περιοχή και τη σωρό του σε δεύτερο σημείο όπου την απέκρυψαν πρόχειρα. Η σορός βρέθηκε, περισυνελέγη και παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

O 46χρονος είχε ανοιχτούς λογαριασμούς και προσπαθούσε να εισπράξει τα οφειλόμενα από διάφορους επιχειρηματίες και το γεγονός ότι ενημερώθηκαν οι Αρχές πως δεν ανταποκρίθηκε σε ραντεβού που είχε το πρωί της Δευτέρας με ξενοδόχο, ο οποίος επρόκειτο να του καταβάλει 30.000 ευρώ για εργασίες που είχε κάνει, ενίσχυσε τις ενδείξεις ότι πράγματι εξαφανίστηκε από το βράδυ της Κυριακής.

Το βράδυ της Κυριακής και ώρα 23.00 περίπου είχε ραντεβού με έτερο ξενοδόχο με τον οποίο είχαν έλθει σε συμφωνία παρουσία δικηγόρου για την καταβολή οφειλών από άλλο έργο. Σε κατάθεση που είχε δώσει ενημέρωσε τις αρχές ότι τελικά το ραντεβού τους είχε ακυρωθεί. Στην πορεία τον ερευνών προέκυψαν στοιχεία κυρίως από κάμερες που τον τοποθετούν σε σημείο δίπλα στην ξενοδοχειακή μονάδα.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024