![Στο Μπάκιγχαμ η Λιζ Τρας – Πρώτη συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο [εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2022/09/ImgSrc-1-1.jpg)
Στο Μπάκιγχαμ η Λιζ Τρας – Πρώτη συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο [εικόνες]
Ο Βασιλιάς επέστρεψε από το Μπαλμόραλ
Στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έφτασε η πρωθυπουργός Λιζ Τρας το απόγευμα της Παρασκευής προκειμένου να πραγματοποιήσει την πρώτη της συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο Γ΄.
Ο Βασιλιάς επέστρεψε από το Μπαλμόραλ, από όπου και άφησε την τελευταία της πνοή η Βασίλισσα Ελισάβετ χθες το βράδυ.
Έγινε βασιλιάς μόλις η βασίλισσα απεβίωσε.
PM arrives at Buckingham Palace for first meeting with the King https://t.co/LtqXxoRcLs
— Sky News (@SkyNews) September 9, 2022
Ο Κάρολος Γ’ θα ανακηρυχθεί επισήμως βασιλιάς αύριο, Σάββατο (10.09.2022), στη διάρκεια συνεδρίασης του Συμβουλίου Διαδοχής στο Λονδίνο, ανακοίνωσαν τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Στις 20:00 το βράδυ (Ελλάδας, 18:00 ώρα Βρετανίας) θα απευθυνθεί, για πρώτη φορά ως βασιλιάς στους Βρετανούς.
Το Συμβούλιο Διαδοχής θα συνεδριάσει αύριο στις 10:00 (τοπική ώρα, 12:00 ώρα Ελλάδας) στο Παλάτι του Αγίου Ιακώβου και η ανακήρυξή του ως βασιλιά θα αναγνωσθεί δημόσια μία ώρα αργότερα από τον εξώστη αυτής της κατοικίας και στη συνέχεια, την επομένη, σε όλες τις επαρχίες του Ηνωμένου Βασιλείου.
- Θεσσαλονίκη: Φίδια εμφανίστηκαν σε νηπιαγωγείο – Ανήσυχοι οι γονείς
- Τσουκαλάς κατά Κεραμέως: Λαϊκισμός είναι να εχθρεύεσαι οτιδήποτε σύγχρονο και καινοτόμο
- Εσπερίδα του Εργαστηρίου Κυκλικής Οικονομίας του Δήμου Πειραιά
- Βουλή: Την άρση ασυλίας Βελόπουλου εισηγείται ομόφωνα η επιτροπή δεοντολογίας
- Κως: Δικαιώθηκε γερμανός τουρίστας για τις διαρκώς δεσμευμένες ξαπλώστρες σε ξενοδοχείο
- Η Βικτόρια επιτέλους απάντησε στον Μπρούκλιν στον «πόλεμο» του brand Beckham


