Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υποκλοπές: Εκταταμένη η χρήση του Predator στην Ελλάδα λέει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τη μήνυση Σπίρτζη

Υποκλοπές: Εκταταμένη η χρήση του Predator στην Ελλάδα λέει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τη μήνυση Σπίρτζη

«Είναι επιβεβλημένο η κυβέρνηση της ΝΔ να σταματήσει το “θέατρο σκιών” στην Εξεταστική Επιτροπή και να καλέσει όλους τους μάρτυρες που προτείναμε»

«Μετά την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, καταδεικνύεται ότι η χρήση του παράνομου λογισμικού Predator στην Ελλάδα είναι εκτεταμένη», αναφέρει ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Θέατρο σκιών

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «είναι επιβεβλημένο η κυβέρνηση της ΝΔ να σταματήσει το «θέατρο σκιών» στην Εξεταστική Επιτροπή και να καλέσει όλους τους μάρτυρες που προτείναμε, για να ρίξουν φως και στην πτυχή του Predator, καθώς το κατασκοπευτικό λογισμικό κόστους εκατομμυρίων ευρώ, δεν μπορεί να διακινείται ανεξέλεγκτα και να γίνεται όπλο παγίδευσης».

Ακόμη το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θεωρεί οτι «και δεύτερη άρνηση της κλήσης των προσώπων που εμπλέκονται με το Predator, θα συνιστά ξεκάθαρη δήλωση ενοχής και συγκάλυψης» ενώ υποστηρίζει ότι πρέπει να γίνει άμεσα έρευνα στην εταιρεία που σχετίζεται με το εν λόγω λογισμικό.

Να ελεγχθούν τα κινητά όλων των βουλευτών

«Είναι επίσης αναγκαίο όσο ποτέ άλλοτε ο πρόεδρος της Βουλής να αποδεχθεί το αίτημα που κατέθεσαν τον Αύγουστο στη Διάσκεψη των Προέδρων οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και να αναλάβει αμέσως πρωτοβουλίες ώστε να ελεγχθούν τα κινητά όλων των βουλευτών των κομμάτων, να διαπιστωθεί πόσοι παρακολουθούνται αλλά και να διασφαλίσει το απόρρητο των επικοινωνιών των εκλεγμένων βουλευτών», σημειώνει.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024