Πρεμιέρα στη Γαλλία: Κόντρα στη Ναντ ο Ολυμπιακός για το πρώτο βήμα
Με το… δεξί θέλει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Europa League ο Ολυμπιακός
Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό στη φετινή φάση των ομίλων του Europa League.
Το ευρωπαϊκό ταξίδι των Ερυθρόλευκων ξεκινά με αφετηρία τη Γαλλία. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν αντιμετωπίζει τη Ναντ απόψε (22:00) για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, επιθυμώντας τη νίκη για το ξεκίνημα με το… δεξί.
Οι Πειραιώτες ικανοποίησαν στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στον Ιωνικό, με τον Μπιέλ να ξεχωρίζει και να στέλνει το πρώτο… μήνυμα. Ο Κάρλος Κορμπεράν δε θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάν Εμβιλά, ο οποίος ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα, ενώ εκτός θα μείνουν τόσο ο ανέτοιμος Βρσάλικο όσο και ο Μπα, που θα εκτίσει την ποινή του.
Παράλληλα, ο Ισπανός θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος έχει να παίξει από την πρώτη αναμέτρηση με τη Μακάμπι Χάιφα στα προκριματικά του Champions League.
«Είμαστε όλοι έτοιμοι. Το αυριανό παιχνίδι και τη φάση των ομίλων τη βλέπουμε ως την ευκαιρία μας να αποδείξουμε ότι θέλαμε να βρεθούμε σε αυτήν τη φάση των ομίλων. Δουλέψαμε πολύ για να τα καταφέρουμε και δουλέψαμε για να δείξουμε για ποιο λόγο βρισκόμαστε σε αυτήν τη φάση. Μας αρέσει να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη» ανέφερε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Κάρλος Κορμπεράν.
Για τη γαλλική ομάδα, οι Μερλέν και Σισοκό επέστρεψαν στις προπονήσεις και αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
- «Ο Ρεμπρόφ συμφώνησε και αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό» – Τι απαντούν οι Πράσινοι
- Τι λένε στις ΗΠΑ για τη χήρα του Κόμπι Μπράιαντ: «Είναι έγκυος και ξαναπαντρεύεται» (pic)
- ΑΕΚ: Πώς αντέδρασε ο Μάρκο Νίκολιτς στο γκολ του Ζοάο Μάριο (vid)
- Η αποκάλυψη του Μαρτίνεθ για τον Μπράξτον Κι πριν το Game 5 με τον Παναθηναϊκό
- Η Βαλένθια θα διεκδικήσει μόνιμη άδεια στη Euroleague
- Τι ισχύει με το μέλλον του Αντετοκούνμπο – Τα «θέλω» των Μπακς σε πιθανό trade
- Σίξερς – Νικς 114-144: Σαρωτικοί οι Νεοϋορκέζοι, πέρασαν με… σκούπα στους τελικούς της Ανατολής
- Η αγάπη του Λουίς Ενρίκε για την Μπαρτσελόνα δεν ξεχνιέται – Έμαθε ότι νίκησε στο clasico και ύψωσε τη γροθιά του (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442