
Ανησύχησαν στην Εθνική με Γιάννη
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά από ένα επιθετικό φάουλ στο οποίο υπέπεσε γύρισε τον δεξί του αστράγαλο και γυρνώντας στον πάγκο έδιεξε πως πονάει αρκετά
«Πονοκέφαλος» από το πουθενά για την εθνική μας ομάδα αφού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γύρισε τον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού και πήγε στον πάγκο δείχνοντας ότι πονάει.
Ο Greek Freak δέχθηκε τις συμβουλές και τις οδηγίες του ιατρικού team, στη συνέχεια κάθισε τον πάγκο και έδειξε με τους μορφασμούς του να πονάει, αρκετά, με αποτέλεσμα να υπάρξει ανησυχία για την κατάστασή του.
Διαβάστε επίσης: Εσθονία – Ελλάδα: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κάρφωμα του Γιάννη! (vid)
Ο Γιάννης μάλιστα σηκώθηκε και έκανε διατάσεις δίπλα στον πάγκο της Εθνικής και στη συνέχεια έβγαλε το παπούτσι του με το ιατρικό team να πέφτει πάνω του.
Μένει αν φανεί αν είναι κάτι το σοβαρό, με τον Γιάννη, όπως όλα δείχνουν να μην αγωνίζεται πάλι στο ματς με την Εσθονία.
- Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα παραμένει «καταστροφική» λένε γνωστές ΜΚΟ
- Περισσότεροι από 20 νεκροί στην Ονδούρα σε 24 ώρες – Το ένα περιστατικό αφορά αστυνομική επιχείρηση [βίντεο]
- Η Κούβα μέσω του ΥΠΕΞ Ροντρίγκεζ καταγγέλλει το «ψέμα» και την επιθετικότητα των ΗΠΑ
- Ρωσία και Λευκορωσία πραγματοποιούν κοινές πυρηνικές ασκήσεις σε ξηρά, θάλασσα και αέρα
- Πρόταση της Fed για την επέκταση της γραμμής ανταλλαγής νομισμάτων – Τι δείχνουν τα πρακτικά
- Γιορτή σήμερα 22 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο




