
ΝΔ για αποχώρηση ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ από τη συνεδρίαση της Εξεταστικής: «Οι μάσκες έπεσαν»
Για επικοινωνιακό σόου κατηγορεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ
Άμεση ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στην αποχώρηση των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ από τη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για τις υποκλοπές.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, καταλογίζει προσπάθεια εργαλειοποίησης του ζητήματος των παρακολουθήσεων στα δύο κόμματα και παράλληλα τα εγκαλεί για προσπάθεια να στήσουν επικοινωνιακό σόου σε βάρος της έρευνας.
Η ανακοίνωση της ΝΔ
«Οι μάσκες έπεσαν. ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι μοναδική τους επιδίωξη ήταν να εργαλειοποιήσουν ένα σοβαρό ζήτημα που έχει σχέση με τη λειτουργία των θεσμών προκειμένου να στήσουν ένα φτηνό επικοινωνιακό show σε βάρος της έρευνας.
Είναι λυπηρό, που κόμματα της αντιπολίτευσης σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα επιλέγουν τη δημιουργία εντυπώσεων, επιμένοντας σε κραυγές αντί για επιχειρήματα.
Η Νέα Δημοκρατία δεν θα τους ακολουθήσει. Ας μείνουν «αγκαλιά» ο ένας με τον άλλο ακολουθώντας αντιθεσμικές συμπεριφορές αποχώρησης αντί για επι της ουσίας συζήτηση μέσω των κοινοβουλευτικών διαδικασιών».
- Νίγηρας: 49 άνθρωποι πέθαναν από δίψα στην έρημο αφού έπαθε βλάβη το φορτηγό που τους μετέφερε
- Καναδάς: Ο πρωθυπουργός Κάρνεϊ σχεδιάζει μια συμμαχία χωρών που θα αντισταθούν στην προέλαση των μεγάλων της ΑΙ
- Ιράν: Δεν χρειάζεται συμφωνία για να πάρει το απεμπλουτισμένο ουράνιο, λέει ο Τραμπ
- Συνάντηση της Περιφέρειας Αττικής και μελών της Ιεράς Συνόδου
- Νέες κυρώσεις για την Κούβα, τον πρόεδρο Ντίαζ-Κανέλ και την οικογένεια Κάστρο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Βρείτε «με ένα κλικ» πού είναι ο φάκελος
