Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
O Christian Rodseth νέος Διευθύνων Σύμβουλος στη Janssen Ελλάδος

O Christian Rodseth νέος Διευθύνων Σύμβουλος στη Janssen Ελλάδος

Νέος διευθύνων σύμβουλος της Janssen Ελλάδος ανέλαβε από 1ης Σεπτεμβρίου ο Christian Rodseth, στη θέση της Gisella Dante, η οποία ανέλαβε καθήκοντα αντιπροέδρου στο τμήμα εμβολίων της εταιρείας στις ΗΠΑ

O Christian Rodseth είναι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος, Πολωνίας και Ρουμανίας από την 1η Σεπτεμβρίου 2022 με έδρα την Ελλάδα, διαδεχόμενος την Gisella Dante, η οποία ανέλαβε καθήκοντα Vice President, Global Commercial Strategy Vaccines Portfolio, με έδρα τις ΗΠΑ.

Με 20ετή εμπειρία στον φαρμακευτικό κλάδο, ο Christian Rodseth από το 2006 έχει αναλάβει με επιτυχία θέσεις αυξημένης ευθύνης στη Janssen. Από το 2019 κατείχε τη θέση του Global Commercial Strategy Leader για την Ηπατίτιδα και τον HIV.

Όπως επισημαίνεται από τη διοίκηση της εταιρείας «Με ισχυρό ηγετικό προφίλ και ποικίλο επιχειρηματικό υπόβαθρο, καθώς και χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη εμπορικών στρατηγικών, ο Christian Rodseth θα ηγηθεί της στρατηγικής εξέλιξης της Janssen, συνεχίζοντας τη δέσμευση της εταιρείας να προσφέρει καινοτόμες θεραπείες στους ασθενείς».

Αναφορικά με το νέο του ρόλο, ο Christian Rodseth δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που είμαι μέλος της ομάδας Janssen Ελλάδος, μιας ισχυρής ομάδας που υπηρετεί πιστά και με πλήρη αφοσίωση τις αξίες μας, καθώς αντιμετωπίζουμε πολλαπλές προκλήσεις στον τομέα της υγείας. Προτεραιότητά μας είναι η προσφορά καινοτόμων θεραπειών στους ασθενείς, στους επαγγελματίες υγείας και στην κοινωνία ευρύτερα. Με την ομάδα μας, συνεχίζουμε να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας προσφέροντας πρόσβαση για καλύτερη υγεία σε όλους,  γιατί ένας υγιής πληθυσμός οδηγεί σε μια ευημερούσα κοινωνία».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024