Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Άλαν Πάρντιου νέος προπονητής του Άρη

Ο Άλαν Πάρντιου νέος προπονητής του Άρη

Ο Άρης έφτασε σε συμφωνία με τον πολύπειρο Άγγλο προπονητή, Άλαν Πάρντιου, για συνεργασία δύο ετών και τον περιμένει την επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη για τα διαδικαστικά.

Στο πρόσωπο του Άλαν Πάρντιου βρήκε ο Άρης τον νέο του προπονητή. Όπως έγινε γνωστό, οι «κίτρινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον 61χρονο Άγγλο τεχνικό ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια και αναμένεται την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη για τις ανακοινώσεις.

Διαβάστε επίσης: Σισέ: «Να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις κόντρα στη Ναντ»

Ο πολύπειρος προπονητής είναι ελεύθερος από τις αρχές του καλοκαιριού όταν παραιτήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας λόγω ρατσιστικής επίθεσης των οπαδών της ίδιας του της ομάδας προς ποδοσφαιριστές του. Ο Πάρντιου δεν θα έρθει μόνος του στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα έχει μαζί του και τον Άλεξ Ντάιερ ο οποίος θα είναι ο βοηθός του, όπως ήταν και στην ομάδα της Βουλγαρίας.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Πάρντιου είχε πέρσι παίκτη στην ΤΣΣΚΑ τον Μπράντλεϊ Μαζικού που από φέτος ανήκει στον Άρη. Όσο για το σύστημα που συνηθίζει να χρησιμοποιεί, ο Άγγλος είναι θιασώτης του 4-2-3-1.

O Πάρντιου ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τη Ρέντινγκ και στη συνέχεια κάθισε στον πάγκο της Γουέστ Χαμ, της Τσάρλτον, της Σαουθάμπτον, της Νιούκαστλ της Κρίσταλ Πάλας, της Γουέστ Μπρομ, της Ντεν Χάαχ και της ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Σαν προπονητής της Νιούκαστλ κέρδισε τον τίτλο του προπονητή της χρονιάς οδηγώντας την στην Ευρώπη για πρώτη φορά μετά την επιστροφή της στην Premier League έχοντας συνολικό απολογισμό 184 αγώνες με 71 νίκες, 42 ισοπαλίες και 72 ήττες στους «ανθρακωρύχους».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024