Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Yeni Safak: Ο τρόμος που εξέθρεψε η Ελλάδα γυρίζει μπούμερανγκ

Yeni Safak: Ο τρόμος που εξέθρεψε η Ελλάδα γυρίζει μπούμερανγκ

«Οι τρομοκράτες, που γαλουχήθηκαν, ανατράφηκαν και αγαπήθηκαν από τα ίδια της τα χέρια, έχουν αιχμαλωτίσει την Ελλάδα» υποστηρίζει η Yeni Safak

Στο αφήγημα της ανοχής και υπόθαλψης τρομοκρατών και τρομοκρατικών ομάδων από την πλευρά της Ελλάδας επιμένουν – μεταξύ άλλων – τα τουρκικά ΜΜΕ. Σε σημερινό της δημοσίευμα η Yeni Safak υποστηρίζει ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε τέλμα τρόμου και οι τρομοκράτες που «εξέθρεψε» η Αθήνα μετατρέπονται σε μπούμπερανγκ για τη χώρα.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «οι τρομοκράτες, που γαλουχήθηκαν, ανατράφηκαν και αγαπήθηκαν από τα ίδια της τα χέρια, έχουν αιχμαλωτίσει την Ελλάδα. Όταν κάποια στιγμή η FETÖ και το PKK, που έχουν εμπλακεί στη διακίνηση ναρκωτικών και ανθρώπων, δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν για τη μοιρασιά του ενοικίου, αντάλλαξαν πυρά στην Αθήνα. Ένα άτομο έχασε τη ζωή του και ένα άλλο τραυματίστηκε σοβαρά σε ένοπλες συμπλοκές επί δύο συνεχόμενες ημέρες».

Διαβάστε επίσης: Τουρκία: Ο Σοϊλού κατηγορεί την Ελλάδα ότι ανέχεται και υποθάλπει την τρομοκρατία

Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα αυτή η σύγκρουση στην Ελλάδα, όπου ζουν «περισσότερα από 10.000 μέλη του FETO και εκατοντάδες μέλη του PKK, χρονολογείται πριν από έναν χρόνο. Όταν η FETO και το PKK, που έχουν εμπλακεί στη διακίνηση ναρκωτικών και ανθρώπων, δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν για τη μοιρασιά, ανταλλάχθηκαν πυρά τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους. Στις 5 Σεπτεμβρίου ξέσπασαν ένοπλες συγκρούσεις μεταξύ των ομάδων στην παραλία Πασαλιμάνι του Πειραιά και στις 7 Οκτωβρίου στην Ανάβυσσο κοντά στην Αθήνα. Στις συγκρούσεις εκείνες τραυματίστηκαν 6 Τούρκοι πολίτες, συνελήφθη 1 μέλος του PKK, ενώ εξαφανίστηκαν 5 μέλη του PKK και της FETO».

Η αγορά των ναρκωτικών και η μοιρασιά

Το δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων ότι οι ελληνικές Αρχές που διερευνούν το περιστατικό ανακοίνωσαν ότι οι συγκρούσεις έλαβαν χώρα μεταξύ μελών του FETO και του PKK που δεν μπορούσαν να μοιραστούν την αγορά των ναρκωτικών.

Για να προσθέσει: «Όμως η αναμέτρηση δεν τελείωσε εκεί. Την περασμένη εβδομάδα, τα όπλα ήχησαν για άλλη μια φορά. Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής σημειώθηκε συμπλοκή σε καφενείο στην πλατεία Βάθης στην Αθήνα. Από την επίθεση τραυματίστηκε σοβαρά ένας Τούρκος πολίτης. Μια άλλη επίθεση οργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου. Αυτήν τη φορά ένα άτομο με το όνομα Akın O. έπεσε σε ενέδρα στην περιοχή Πετράλωνα, στην Αθήνα. Ο Akın O. πυροβολήθηκε 14 φορές στο κεφάλι και στο στήθος και πέθανε επί τόπου. Ο Akın O. έφερε μαζί του μια τουρκική ταυτότητα που έδειχνε ότι ήταν 29 ετών και μια βουλγαρική ταυτότητα που έδειχνε ότι ήταν 22 ετών».

Το δημοσίευμα προσθέτει ότι «έγινε επίσης γνωστό ότι ο Akın O. είχε τεθεί υπό κράτηση πριν από 2 μήνες για διακίνηση ναρκωτικών. Διαπιστώθηκε δε ότι ένας από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση είχε προηγουμένως ζητήσει άσυλο από τις ελληνικές αρχές λέγοντας ‘Είμαι μέλος της FETÖ’. Αναφέρθηκε ότι ορισμένοι από τους συμμετέχοντες ήταν επίσης μέλη του PKK και ο λόγος της σύγκρουσης ήταν η μοιρασιά των χρημάτων που αποκτήθηκαν από τη διακίνηση ναρκωτικών και ανθρώπων».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024