Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε αμπελώνες παραγωγών που έχουν καταστραφεί βρέθηκε ο Δήμαρχος Κορινθίων

Σε αμπελώνες παραγωγών που έχουν καταστραφεί βρέθηκε ο Δήμαρχος Κορινθίων

Ο Δήμαρχος Κορινθίων, Βασίλης Νανόπουλος, επισκέφτηκε τους αμπελώνες των παραγωγών του Δήμου και διαπίστωσε από πολύ κοντά το μέγεθος της καταστροφής που έχουν υποστεί λόγω των αυξημένων θερμοκρασιών.

Την τεράστια ζημιά που έχουν υποστεί από τις υψηλές θερμοκρασίες των προηγούμενων εβδομάδων αμπελώνες παραγωγών στο δήμο Κορινθίων διαπίστωσε σε μια ακόμα επίσκεψη του σε κτήματα ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.

Όπως διαπιστώθηκε η παραγωγή έχει ουσιαστικά καταστραφεί με την αποτίμηση αρχικά και την αποζημίωση έπειτα των παραγωγών να είναι ο μόνος δρόμος στην παρούσα φάση για την στήριξη των παραγωγικών τάξεων, υποστηρίζει η Δημοτική Αρχή.

«Οι αγρότες του δήμους μας έχουν υποστεί μεγάλη οικονομική καταστροφή, οι υψηλές θερμοκρασίες κατέστρεψαν μεγάλο μέρος της παραγωγής τους η οποία ήταν σε στάδιο συγκομιδής. Από την πρώτη στιγμή, σε συνάντηση που είχα με τους παραγωγούς στην Δ.Ε Άσσου – Λεχαίου, μίλησα με τον διοικητή του ΕΛΓΑ και ζήτησα να κινηθούν οι διαδικασίες ώστε η καταγραφή σε όλα τα κτήματα του δήμου Κορινθίων να γίνει γρήγορα και οι παραγωγοί να αποζημιωθούν».

Από την πλευρά τους οι παραγωγοί εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι με την παρουσία του Δημάρχου στους αμπελώνες και το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει για εκείνους η Δημοτική Αρχή.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024