Πανικός επικράτησε σε πτήση από Λονδινό με προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης όταν δύο άνδρες τύφλα στο μεθύσι έκαναν άνω κάτω τους επιβάτες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άνδρες ηλικίας 31 και 32 ετών φώναζαν, έβριζαν, δε συμμορφώνονταν στις υποδείξεις του πληρώματος και γενικά προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση και ταραχή στο πλήρωμα και στους επιβάτες, κατά τη διάρκεια της πτήσης.
Ο πιλότος κάλεσε την αστυνομία
Μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο αργά το βράδυ της Τρίτης 6/9 αστυνομικοί του τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου συνέλαβαν τους δύο Βρετανούς, καθώς ο πιλότος είχε ειδοποιήσει τις αρχές.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).