Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε ποιον ανήκει το Cessna που συνετρίβη ανοιχτά της Λετονίας

Σε ποιον ανήκει το Cessna που συνετρίβη ανοιχτά της Λετονίας

Αεροσκάφη αρκετών χωρών και ένα επιβατικό οχηματαγωγό πλοίο κατευθύνθηκαν προς την περιοχή της συντριβής για να βοηθήσουν στην επιχείρηση διάσωσης

Στον γερμανό επιχειρηματία της Κολωνίας Καρλ-Πέτερ Γκρίζεμαν ανήκει το Cessna που συνετρίβη την Κυριακή, ανοιχτά της Λετονίας.

Το αεριωθούμενο απογειώθηκε από τη Χερέθ στη νότια Ισπανία, εμφανίστηκε στο Παρίσι και στην Κολωνία και πέταξε κατ’ ευθείαν προς τη Βαλτική, όπου έπεσε στη θάλασσα ανατολικά του Γκότλαντ, όπως έδειξαν τα δεδομένα της πτήσης.

Διαβάστε επίσης: Γιατί το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο διαλύεται πριν καν κάνει το παρθενικό του ταξίδι

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι επρόκειτο για το ιδιωτικό αεριωθούμενο του ιδιοκτήτη μας, του Καρλ-Πέτερ Γκρίζεμαν» δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας του, Quick Air, μιας εταιρείας πτήσεων τσάρτερ με έδρα την Κολωνία.

Ο ίδιος αρνήθηκε να επιβεβαιώσει πληροφορία της εφημερίδας Express της Κολωνίας, σύμφωνα με την οποία ο Γκρίζεμαν ήταν ο πιλότος και συνοδευόταν από τη σύζυγό του, την κόρη του και τον φίλο της κόρης του.

Αγνωστα τα αίτια της συντριβής

Αεροσκάφη αρκετών χωρών και ένα επιβατικό οχηματαγωγό πλοίο κατευθύνθηκαν προς την περιοχή της συντριβής για να βοηθήσουν στην επιχείρηση διάσωσης.

Συντρίμμια και μια κηλίδα που μοιάζει να είναι πετρελαίου εντοπίστηκαν κοντά στο σημείο της συντριβής, δήλωσε στην τηλεόραση της Λετονίας ο επικεφαλής της λετονικής υπηρεσίας έρευνας και διάσωσης, Πέτερις Σουμπότα, προσθέτοντας πως δεν έχουν βρεθεί επιβάτες.

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024