Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Allou Fun Park: Ζήτησαν ανεξάρτητο πραγματογνώμονα - Ελεύθερος ο νόμιμος εκπρόσωπος

Allou Fun Park: Ζήτησαν ανεξάρτητο πραγματογνώμονα – Ελεύθερος ο νόμιμος εκπρόσωπος

Νέα ανακοίνωση του Allou! Fun Park για το χτεσινό ατύχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Allou Fun Park για το ατύχημα που έγινε, το βράδυ της Τρίτης, σε ένα από τα παιχνίδια του λούνα παρκ με τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων οι δυο σοβαρά.

Διαβάστε επίσης: «To θεματικό πάρκο του τρόμου» – Η «The Sun» για το ατύχημα στο Allou Fun Park

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης του Allou! Fun Park σχετικά με το χθεσινοβραδινό περιστατικό, σας ενημερώνουμε εκ νέου ότι η διοίκηση του λούνα παρκ έχει ζητήσει από τις αρχές να σταλεί ανεξάρτητος πραγματογνώμονας στο πάρκο για να επιβεβαιώσει την ασφάλεια του παιχνιδιού. Να σημειωθεί ότι το πιστοποιητικό ασφαλείας της TUV Hellas για την ασφαλή λειτουργία του παιχνιδιού είναι εν ισχύ.

» Επιπρόσθετα, ο νόμιμος εκπρόσωπος του πάρκου αφέθηκε ελεύθερος από την εισαγγελία ποινικής δίωξης, όπου είχε προσαχθεί, χωρίς να υπάρξει αυτόφωρη διαδικασία.

» Προς διόρθωση λανθασμένων αναρτήσεων, να σημειωθεί ότι η βάρκα που αποτυπώνεται στην φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει στα μέσα ενημέρωσης δεν είναι η βάρκα που επέβαιναν οι επισκέπτες, αλλά μια εφεδρική βάρκα που βρίσκεται σταθερά στο σημείο.

» Το πάρκο ενημερώνεται διαρκώς για την κατάσταση της υγείας των παιδιών και βρίσκεται κοντά στις οικογένειες  τους. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση».

Στη ΜΕΘ μία 21χρονη με κακώσεις στον θώρακα

Σημειώνεται πως σε Μονάδα Εντατική Θεραπείας νοσηλεύεται μία από τους τέσσερις τραυματίες που ενεπλάκησαν στο ατύχημα, ενώ λιγότερο σοβαρά νοσηλεύεται ένας 24χρονος.

Ειδικότερα, μία 21χρονη κοπέλα φέρει κακώσεις στον θώρακα και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ, ενώ ένας 24χρονος νοσηλεύεται με κακώσεις στη σπλήνα. Παράλληλα, μία 24χρονη έχει υποστεί διάσειση και θα παραμείνει για νοσηλεία στη νευροχειρουργική κλινική, ενώ ο τέταρτος τραυματίας φέρει θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής και έχει κάνει ράμματα.

Το ατύχημα σημειώθηκε σε τρενάκι που περνά μέσα από νερό, ενώ η επιχείρηση υποστηρίζει ότι ουδέποτε υπήρξε εκτροχιασμός βαγονιού και η στάθμη του νερού ήταν επαρκής για την ασφαλή λειτουργία του παιχνιδιού.

Όπως υποστηρίζει επίσης η επιχείρηση, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την πτώση των παιδιών σε παράπλευρο θάμνο, αλλά «υπάρχει επικοινωνία μαζί τους για όλες τις λεπτομέρειες του συμβάντος».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024