Ντέμι Μουρ: Ποζάρει με σέξι μαγιό και φόντο την ελληνική σημαία πάνω στο σκάφος της
Η όμορφη ηθοποιός που απολαμβάνει τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά δεν κρύβει τον ενθουσιασμό και ανεβάζει φωτό στα social media.
Η Ντέμι Μουρ απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες των καλοκαιρινών διακοπών στην Ελλάδα και όπως δείχνουν οι συχνές αναρτήσεις στο διαδίκτυο είναι ιδιαίτερα χαρούμενη με τα ελληνικά νησιά. Η χολιγουντιανή ηθοποιός πόζαρε στον φακό φορώντας ένα λευκό και ένα μαύρο μαγιό και φαίνεται το καλογυμνασμένο σώμα της αλλά και το μαύρισμα της.
Διαβάστε επίσης: Τζένιφερ Λόρενς: Έλεγαν ότι πηδ@@μαι με τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν
Η ηθοποιός αποχαιρετά το καλοκαίρι
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Χαλαρώνοντας στον ήλιο τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού», με τους διαδικτυακούς της φίλους να πατούν like και να της αφήνουν κολακαυτικά σχόλια.
- Betsson: Μια ξεχωριστή προσφορά με 220 δώρα* χωρίς κατάθεση + ένα Γύρισμα στον τροχό
- LIVE: Βιγιαρεάλ – Κοπεγχάγη
- LIVE: Καραμπάγκ – Άγιαξ
- Δικαστικό «πράσινο φως» για το άνοιγμα των αρχείων Έπσταϊν — Ξεκινά η δημοσιοποίηση χιλιάδων σελίδων
- Επιστροφή ενοικίου: Η κυβέρνηση φέρνει ρύθμιση για να διορθώσει τα λάθη της
- Τραμπ: Είχε τηλεδιάσκεψη με Μακρόν, Μερτς και Στάρμερ για την Ουκρανία



