Στην κορυφή της τηλεθέασης το Mega Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη
Πρωτιά στο δυναμικό κοινό
Σα να μην πέρασε μια μέρα για την Ελεονώρα Μελέτη και τους συνεργάτες της στο Mega Καλημέρα. Επέστρεψαν από τις διακοπές καταγράφοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης και «σαρώνοντας» τα δυναμικά κοινά.
Χθες η Ελεονώρα Μελέτη έκανε τηλεθέαση 20,7% στο δυναμικό κοινό 18-54, αναδεικνύοντάς την σε βασίλισσα της πρωϊνής ζώνης και αφήνοντας πίσω όλες τις άλλες εκπομπές. Ηταν, βεβαίως το Mega Καλημέρα η συνέχεια της εντυπωσιακής πορείας που καταγράφει η Κοινωνία Ωρα Mega με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη που χθες κατέγραψαν ποσοστό 20,2%.
Δίπλα στην Ελεονώρα Μελέτη, βρίσκεται και φέτος ο –πάντα ετοιμόλογος και ενημερωμένος για όσα συμβαίνουν γύρω μας– Κώστας Τσουρός, που θα δίνει το δικό του στίγμα στα θέματα της εκπομπής. Την παρέα στο πλατό συμπληρώνουν με χιούμορ, αυθορμητισμό και θετική ενέργεια η Άννα Ζηρδέλη, το νέο πρόσωπο στο «MEGA Καλημέρα», και ο πάντα αισιόδοξος Θανάσης Πάτρας. Την πολιτική επικαιρότητα θα σχολιάζει η Χριστίνα Κοραή.
Αποκλειστικές συνεντεύξεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, παρασκήνιο, μικρές και μεγάλες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο που αξίζει να γνωρίζουμε, θέματα της καθημερινότητας που μας απασχολούν όλους, θα έχουν τη θέση τους στην ατζέντα της εκπομπής.
- Παγκόσμια αποθέωση για τον Καραλή: Συγκλονιστικό βίντεο από τη διεθνή ομοσπονδία στίβου για την καριέρα του
- Διεθνής σάλος για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ – Τι γράφουν τα ξένα ΜΜΕ για τις παραιτήσεις υπουργών
- Σοβαρό επεισόδιο έξω το σπίτι του Ισίδωρου Ντογιάκου – Κουκουλοφόροι έσπασαν και αναποδογύρισαν αυτοκίνητα
- Πόσο Μάικλ Τζόρνταν είσαι; Ή αλλιώς, ο πλουσιότερος αθλητής όλων των εποχών
- Χρυσή τραγωδία: Ιστορικό ρεκόρ για το «αμετανόητο μελόδραμα» των Κένεντι – «Φαινόμενο»
- Ο «μικρός μάγος» Καρέτσας αποθεώθηκε ξανά από την UEFA (vid)


