Κρήτη: Μιλούσε στο κινητό του και έπεσε από την ταράτσα
Υποβλήθηκε ήδη σε χειρουργική επέμβαση
Σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου νοσηλεύεται 23χρονος στην Κρήτη.
Ο 23χρονος με καταγωγή από το Πακιστάν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε χθες το βράδυ από ταράτσα ύψους 3,5 μέτρων στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά.
Δίνει μάχη για την ζωή του
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ηρακλείου, η πτώση του 23χρονου οφείλεται σε ατύχημα, καθώς εκείνη την ώρα μιλούσε στο κινητό τηλέφωνο και από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο κενό.
Ο νεαρός, έχοντας υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μεταφέρθηκε αρχικώς στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, αλλά από τους γιατρούς κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο ΠΑΓΝΗ, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.
Εκεί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και ακολούθως μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου, σε βαριά κατάσταση, δίνει μάχη για τη ζωή του.
- Βεζένκοφ: «Κάνει λάθος όποιος θεωρεί εύκολη τη Μονακό»
- Η ολοκλήρωση του έργου του Ιλισού αποτελεί προτεραιότητα για τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου
- Cornelius Horgan: Ο διεθνούς φήμης acting coach έρχεται στην Αθήνα για ένα μοναδικό workshop
- Βασιλιάς Κάρολος: Επισκέπτεται τις ΗΠΑ στη σκιά του πολέμου στο Ιράν και του περιστατικού των πυροβολισμών
- Ένωση Διοικητικών Δικαστών για φθορές στο Εφετείο: Καταγγέλλει έλλειψη επαρκών μέτρων φύλαξης
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Χριστίνα Παππά: «Η γυναίκα που βοήθησα, μου έστειλε μήνυμα «θα πεθάνεις»
- Εγκαινιάστηκε ο νέος λιμένας Ιτέας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442