Χωρίς ρεύμα περιοχές στη Θεσσαλονίκη
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ξεπήδησαν φλόγες από το κτήριο, ενώ μετά την τρίτη έκρηξη, βγήκε μόνο καπνός με μυρωδιά καμένου πλαστικού
Σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση αντιμετωπίζει η Θεσσαλονίκη μετά τη σφοδρή κακοκαιρία, καθώς υπάρχει διακοπή ρεύματος σε μεγάλο μέρος της πόλης.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Grtimes.gr, τουλάχιστον τρεις εκρήξεις σημειώθηκαν σε υπόγειο υποσταθμό της ΔΕΗ που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πολυτεχνείου και Κατούνη.
Διαβάστε επίσης: Απάτες και αυταπάτες για τους εξορκισμούς στη Θεσσαλονίκη
Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς και κλιμάκιο του ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να ελέγξει τι έχει συμβεί.
Ξεπήδησαν φλόγες από το κτίριο
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ξεπήδησαν φλόγες από το κτήριο, ενώ μετά την τρίτη έκρηξη, βγήκε μόνο καπνός με μυρωδιά καμένου πλαστικού.
Λόγω της έκτακτης διακοπής στην ηλεκτροδότηση, η Πυροσβεστική δέχτηκε αρκετές κλήσεις για απεγκλωβισμό ατόμων από τους ανελκυστήρες, ενώ η αστυνομία έχει αποκλείσει το σημείο.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, διακοπές ρεύματος καταγράφονται επίσης στις περιοχές της Ευκαρπίας, των Αμπελοκήπων και της Ξηροκρήνης για τις οποίες εκτιμάται ότι η ηλεκτροδότηση θα αποκατασταθεί ως τις 2.30 το μεσημέρι.
Ρεύμα δεν έχουν, επίσης, ορισμένα χωριά του Κιλκίς και ο συνοικισμός Προμηθέας στη Βέροια.
- Λύση στην ακμή δίνει ο δερματολόγος – Οι υπόλοιποι έχουν ιδέες
- Ο σκύλος ακούει, μυρίζει, αλλά αντιλαμβάνεται έναν διαφορετικό κόσμο από ό,τι εμείς
- Πάρις Χίλτον: «Κάποτε θεωρούνταν ψυχαγωγία να βρίζεις γυναίκες» – Η φιλία με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και το κοινό τραύμα
- Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε ότι στραγγάλισε την Μαρία Αγγελακούδη και την πέταξε στα σκουπίδια, έκρυβε νεκρή την Βίκυ Κουτσάκη
- Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο γυναικών: Μάχη της Ελλάδας με την Ιταλία για την πρωτιά στον όμιλο
- Σωτήρης Καλυβάτσης: Θα ξαναέκανε το Α.Μ.Α.Ν με τον Αντώνη Κανάκη;



