Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ναύπλιο: Βίντεο ντοκουμέντο από την καταδίωξη ληστών

Ναύπλιο: Βίντεο ντοκουμέντο από την καταδίωξη ληστών

Ο 19χρονος φαίνεται να τρέχει χωρίς ρούχα και ξυπόλητος, με δεμένα τα χέρια του, καταδιώκοντας τους ληστές στον δρόμο, φορώντας μόνο τα εσώρουχά του και φωνάζοντας «ληστεία»

Το φως της δημοσιότητας βλέπει βίντεο – ντοκουμέντο από την επεισοδιακή καταδίωξη ληστών στο Ναύπλιο, όπου ο 19χρονος, δεμένος πισθάγκωνα και χωρίς ρούχα, τούς πήρε στο κατόπι.

Οι δυο δράστες, μη έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εισέβαλαν στην οικία και υπό την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τα τρία μέλη της οικογένειας, τους γονείς και τον νεαρό γιο τους, δένοντάς τους τα χέρια με πλαστικές ζώνες.

Διαβάστε επίσης: Τι κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις στο κέντρο της Αθήνας

Στη συνέχεια, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και αντικείμενα αξίας και αποχώρησαν από το σπίτι.

Τότε, το ζευγάρι άρχισε να φωνάζει «βοήθεια» ξεσηκώνοντας τη γειτονιά, ενώ ο γιος της οικογενείας με τα εσώρουχα και δεμένος πισθάγκωνα άρχισε να τους καταδιώκει φωνάζοντας «ληστεία».

Ο 19χρονος, όπως διακρίνεται σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «TLive», φαίνεται να τρέχει χωρίς ρούχα και ξυπόλητος, με δεμένα τα χέρια του, καταδιώκοντας τους ληστές στον δρόμο, φορώντας μόνο τα εσώρουχά του και φωνάζοντας «ληστεία».

Δείτε το βίντεο

Το χρονικό

Η αστυνομία άρχισε να δέχεται, μετά τη ληστεία, καταιγισμό τηλεφωνημάτων από περίοικους αλλά και ανθρώπους που είδαν στον δρόμο τους δυο δράστες να τρέχουν και τον νεαρό να τους καταδιώκει.

Οι ληστές διέσχισαν την περιοχή και σταμάτησαν σε φανάρια, όταν ο ένας από αυτούς κατέρρευσε από εγκεφαλικό. Στο σημείο βρίσκονταν εργάτες καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων που χωρίς να γνωρίζουν τι ακριβώς έχει συμβεί, έσπευσαν να βοηθήσουν τον δράστη που είχε καταρρεύσει, ενημερώνοντας το ΕΚΑΒ Αργολίδας.

Ο άλλος δράστης είχε προλάβει και πέταξε το όπλο στον κάδο απορριμμάτων που βρισκόταν στο σημείο, ενώ την ίδια ώρα κατέφθασε ομάδα της ΔΙ.ΑΣ που συνέλαβε τους δράστες και εντόπισε το όπλο μέσα στα απορρίμματα.

Στη κατοχή των κακοποιών βρέθηκαν τα κλοπιμαία. Στο νοσοκομείο εκτός από τον ένα δράστη μεταφέρθηκε και η μητέρα του νεαρού που τους καταδίωξε, καθώς είχε χτυπηθεί στο κεφάλι.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024