
Ράδιο Αρβύλα: Αυτός θα πάρει τη θέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου – Αλλάζουν όλα
Πότε θα κάνουν πρεμιέρα;
Ο Αντώνης Κανάκης και οι Ράδιο Αρβύλα ετοιμάζονται να επιστρέψουν σιγά σιγά στις οθόνες μας, αφήνοντας οριστικά πίσω τους την περσινή χρονιά και το σκάνδαλο που ξέσπασε με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.
Η παρέα της Θεσσαλονίκης σκοπεύει να κάνει πρεμιέρα πολύ αργότερα από τις άλλες εκπομπές και συγκεκριμένα στις αρχές Νοέμβρη, ώστε να έχουν μαζέψει αρκετό υλικό για σχολιασμό.
- Διαβάστε επίσης: «Το έβαλε στα πόδια» με το που είδε την κάμερα – Η απίθανη αντίδραση του Στάθη Παναγιωτόπουλου
Το νέο πρόσωπο του Ράδιο Αρβύλα
Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Open Weekend, παρόλο που πέρυσι, οι «Αρβύλα» άφησαν κενή τη θέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, φέτος έχουν σκοπό να τη γεμίσουν, όχι όμως με έναν συνεργάτη που θα βρίσκεται στο πλατό καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής.
Συγκεκριμένα, τη θέση αυτή θα καλύπτει ένας συνεργάτης, ο οποίος θα εμφανίζεται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στην εκπομπή και θα σχολιάζει τις τηλεοπτικές εξελίξεις.
Βέβαια προς το παρόν δεν είναι σίγουρο αν το πλάνο αυτό θα ευδοκιμήσει ή αν θα δούμε και πάλι τον Αντώνη Κανάκη μόνο με τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση.
- Νορβηγία: Πάνω από 100 σπίτια καταστράφηκαν από πυρκαγιά – Εκατοντάδες άνθρωποι σε καταφύγια
- Αλλαγές στη Γραμμή 3 του Μετρό: Πέντε σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα από την Κυριακή
- Ο Ματ Ντέιμον σε μια ειλικρινή συζήτηση με τον Τομ Χόλαντ – «Με δουλεύεις, έτσι;»
- Σε γυναίκα ανήκει η σορός που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη – Τα πρώτα στοιχεία από τον ιατροδικαστή
- Καναδάς: Ο στρατός ετοιμάζεται να εκκενώσει κοινότητα καθώς ο καπνός από τις πυρκαγιές πνίγει τις ΗΠΑ
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Σε μια ώρα θα έχουν όλα τελειώσει (vid)





