Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η «Ελένη» φωτίζει και πάλι τα μεσημέρια μας

Η «Ελένη» φωτίζει και πάλι τα μεσημέρια μας

Από σήμερα στις 13:30, ξαναβρίσκουμε την παρέα μας. 

Την 1η Ιουλίου η Ελένη Μενεγάκη ολοκλήρωσε την πρώτη της σεζόν στο MEGA και αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό ανανεώνοντας το ραντεβού για «νωρίς νωρίς τον Σεπτέμβρη», όπως υποσχέθηκε.

Βρισκόμαστε σε αναμονή της φετινής της πρεμιέρας, λοιπόν, σήμερα το μεσημέρι στις 13:30, σταθερά στο MEGA. Η συνταγή είναι δοκιμασμένη και επιτυχημένη. Είναι αυτό που ο τηλεθεατής ξέρει και αγαπά. Μία άρρηκτη σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης που έχει χτίσει η Ελένη Μενεγάκη με τους τηλεθεατές της, η οποία παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο.

Η «Ελένη» δεν είναι ακόμα μία εκπομπή ψυχαγωγίας. Είναι συνώνυμο της ψυχαγωγίας. Μία καλά κουρδισμένη εκπομπή με ευρεία θεματολογία, που σέβεται το κοινό της: η επικαιρότητα όπως διαμορφώνεται καθημερινά, ο κόσμος του lifestyle, ζητήματα υγείας και ψυχολογίας, tips ομορφιάς, χρήσιμες συμβουλές για το σπίτι και την οικογένεια, ιστορίες ζωής διακεκριμένων ανθρώπων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, «βόλτα» στον κινηματογράφο, γευστικές συνταγές δια χειρός Γιώργου Τσούλη και Γιώργου Παπακώστα και feelgoodμουσικές επιλογές από τον DJ Δημήτρη Μουτσούλα. Δυνατό χαρτί της «Ελένης», οι συνεντεύξεις. Η Ελένη Μενεγάκη έχει το χάρισμα να απελευθερώνει όποιον βρίσκεται απέναντί της. Με την ευθύτητα και τον αυθορμητισμό της ξεδιπλώνει μαγικά κάθε πτυχή της προσωπικότητας των καλεσμένων της, δίνοντάς τους πάντα τον χώρο και τον χρόνο να της ανοιχτούν.

Συνοδοιπόροι της και φέτος θα είναι οι πάντα απρόβλεπτοι, κεφάτοι και ετοιμόλογοι Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Σάββας Πούμπουρας, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ στην ομάδα προστίθεται η Νάνσυ Νικολαΐδου.

Από σήμερα στις 13:30, ξαναβρίσκουμε την παρέα μας.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024