
Τρομερός Ναδάλ, νίκησε για 18η φορά τον Γκασκέ (3-0)
Ο Ράφα Ναδάλ καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες του παιχνίδι απέναντι στον Ρισάρ Γκασκέ με 3-0, προκρίθηκε στον επόμενο γύρο και επικράτησε για 18η φορά του Γάλλου.
Μετά από δύο σχετικά δύσκολες αναμετρήσεις στους πρώτους γύρους, ο Ραφαέλ Ναδάλ, ανέβασε ρυθμό στο US Open και προκρίθηκε στους «16», επικρατώντας με 6-0, 6-1, 7-5 του Γάλλου, Ρισάρ Γκασκέ.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ισπανός τενίστας, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης, νίκησε για 18η φορά τον Γκασκέ, στις ισάριθμες αναμετρήσεις που έχουν βρεθεί αντιμέτωποι, σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό επίτευγμα που δείχνει και το πόσο σπουδαίος είναι ο Ράφα.
«Είναι ο καλύτερος αγώνας μου στο τουρνουά, υπήρξαν πολλές βελτιώσεις, ανέβασα το επίπεδο παιχνιδιού μου και αυτό είναι σημαντικό», σχολίασε μετά το ματς ο Ναδάλ.
Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός τενίστας θα παίξει στον επόμενο γύρο με τον Αμερικανό, Φράνσις Τιαφόε (Νο 26) που πέρασε σχετικά άνετα το εμπόδιο του Ντιέγκο Σβαρτσμαν.
- Αν οι ΗΠΑ δεν παύσουν τις επιθέσεις σε 48 ώρες, το Ιράν θα περάσει σε φάση «επίθεσης και απόλυτης καταστροφής»
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 5.069 οι νεκροί, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό
- Στοχευμένο χτύπημα του Ιράν στο Μπαχρέιν – Οι ΗΠΑ βομβαρδίζουν πόλεις κατά μήκος του Ορμούζ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 18 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Χατζηδιάκο (vid)




