Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ελλάδα – Ισραήλ 22-9: Και τώρα τα… δύσκολα

Ελλάδα – Ισραήλ 22-9: Και τώρα τα… δύσκολα

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών συνέτριψε με 22-9 το Ισραήλ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος όπου θα αντιμετωπίσει την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ισπανία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα συνέτριψε 22-9 το Ισραήλ και πλέον ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη με την πρωταθλήτρια κόσμου Ισπανία, την Τρίτη (6/9) στις 8 μ.μ., που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα μπει στη ζώνη των μεταλλίων.

Διαβάστε επίσης: Βόλος – ΟΦΗ 0-1: Πρώτη νίκη για τους Κρητικούς…

Με το μυαλό στο αποφασιστικό ντέρμπι με τους Ιβηρες, ο Θοδωρής Βλάχος ξεκούρασε τον αρχηγό Αγγελο Βλαχόπουλο και τον βασικό φουνταριστό Κώστα Κάκαρη, οι οποίοι έμειναν εκτός 13άδας, με τον Ντίνο Γενηδουνιά να παίρνει το άτυπο περιβραχιόνιο.

Η Ελλάδα επέβαλε την ανωτερότητά της από το ξεκίνημα και προηγήθηκε 6-0 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Στη συνέχεια οι Ισραηλινοί πέτυχαν τρία γκολ μέσα σε 2,5 λεπτά, μειώνοντας σε 7-3 και προκαλώντας την εμφανή δυσφορία του Θοδωρή Βλάχου για τη χαλάρωση των παικτών του.

Σύντομα οι διεθνείς ξαναβρήκαν την αυτοσυγκέντρωσή τους στην άμυνα (στην επίθεση δεν είχαν ποτέ πρόβλημα) και ανέβασαν τη διαφορά στο +11 (15-4), στις αρχές του τρίτου οκταλέπτου.

Το Ισραήλ, που έδειξε κάποια καλά στοιχεία -στην παρθενική συμμετοχή του σε μεγάλη διοργάνωση- έβαλε μερικά ωραία σουτ από την περιφέρεια και έφτασε σε μία παραγωγικότητα εννέα τερμάτων, που πρέπει να προβλημάτισε τον ομοσπονδιακό τεχνικό, ενόψει του αγώνα με την Ισπανία.

Τα οκτάλεπτα: 6-0, 6-4, 5-3, 5-2

Διαιτητές: Τσβαρτ (Ολλανδία), Κόριζνα (Πολωνία)

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Τζωρτζάτος, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 1, Γκιουβέτσης 3, Αργυρόπουλος 3, Παπαναστασίου 3, Δερβίσης 1, Αλαφραγκής 2, Κοπελιάδης 3, Γκίλλας 3, Νικολαϊδης 1, Σολανάκης 1, Λιμαράκης

ΙΣΡΑΗΛ (Ταλ Γκρόντμαν): Φάιρ, Σλάιν 2, Γκρος 2, Κλάρφελντ, Ρέντλερ, Χαϊμοβιτς 2, Φριντ 2, Γκόλντσμιτ 1, Κοτρ, Μπουζάγκλο, Κολόντνι, Γκρόντλαντ, Σμιρνόφ

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024