Δεύτερη συνεχόμενη γκέλα για την Μπάγερν Μονάχου στην Bundesliga, με τους Βαυαρούς  να έρχονται ισόπαλοι και με την Ουνιόν στο Βερολίνο (1-1), για την 5η αγωνιστική.

Εξαιρετική η Φράιμπουργκ, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League να επικρατεί εκτός έδρας της Μπάγερ Λεβερκούζεν με 3-2 και να πετυχαίνει την 4η νίκη της σε 5 αναμετρήσεις στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Φιορεντίνα – Γιουβέντους 1-1: «Στοπ» στη Φλωρεντία για τη Μεγάλη Κυρία

Με αυτό το τρίποντο μάλιστα έπιασε στην κορυφή την Ντόρτμουντ, έχοντας αμφότερες από 12 πόντους.

Νέα ισοπαλία για την Μπάγερν

Δεν τα κατάφερε η Μπάγερν στο Βερολίνο, με την εξαιρετική φέτος Ουνιόν να κρατάει στο 1-1 τους Βαυαρούς. Δεύτερη σερί γκέλα για τους πρωταθλητές, που βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 12’, όταν οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 με πλασέ του Μπέκερ. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 15’ με συρτό σουτ του Κίμιχ, ενώ στο 37’ έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Σανέ για κάνουν το 2-1 και να γυρίσουν τούμπα το παιχνίδι. Ο επιθετικός της Μπάγερν εκτέλεσε εξ επαφής, αλλά ο Ρένοφ του είπε «όχι» και κράτησε όρθια την Ουνιόν. Στο δεύτερο ημίχρονο το θέαμα ήταν κάκιστο, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τέλος.

ΟΥΝΙΟΝ: Ρένοφ, Ντέκι, Κνότσε, Τζάκελ, Τρίμελ, Θόρσμπι (85’Χαραγκούτσι), Κεντίρα, Σέφερ (85’Σεγκίν), Ράιερσον (81’Γκίσελμαν), Μπέκερ (62’Λέβελινγκ), Μπέρενς (62’Μίτσελ).

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ, Ντέιβις (85’Γκορέτσκα), Κίμιχ (62’Γκραβενμπερχ), Ζάμπιτσερ, Κομάν (73’Γκνάμπρι), Μουσιάλα (62’Μίλερ), Σανέ, Μανέ.

Τέταρτη νίκη σε πέντε ματς η Φράιμπουργκ!

Την εξαιρετική της πορεία στη φετινή Bundesliga συνέχισε η Φράιμπουργκ, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League να επικρατεί εκτός έδρας της Μπάγερ Λεβερκούζεν με 3-2. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 15’ με το γυριστό του Ντεμιρμπάι, αλλά στο 41’ δεν κατάφεραν να κάνουν το 2-0 με τον Ντιαμπί και το πλήρωσαν ακριβά. Στο 48’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 με κεφαλιά του Γκίντερ και τρία λεπτά αργότερα έφεραν τούμπα το ματς με προβολή του Γκρέγκοριτς. Στο 65’ οι «ασπιρίνες» ισοφάρισαν σε 2-2 με κεφαλιά του Σικ, αλλά οι φιλοξενούμενοι στο 72’ έκαναν το 3-2 με κοντινή προβολή του Ντόαν και πήραν το τρίποντο της νίκης.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Ταπσόμπα, Τα (60’Αράνγκις), Κοσουνού, Άντριτς, Φρίμπονγκ, Παλάσιος (60’Αζμούν), Ντεμπιρμπάι (60’Χάντσον-Οντόι), Σινκγκράβεν, Ντιαμπί, Σικ.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Φλέκεν, Γκίντερ, Λάινχαρτ, Γκούλντε (46’Ντόαν), Σιλντιλιά, Καϊτέλ (46’Έγκεσταϊν), Χόφερ, Γκούντερ, Σάλαϊ (9’Γέονγκ), Γκρέγκοριτς (80’Πέτερσεν), Γκρίφο (80’Σλότερμπεκ).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια που έγιναν το μεσημέρι του Σαββάτου, η Κολωνία επικράτησε εκτός έδρας της Βόλφσμπουργκ με 4-1, ενώ οι Στουτγκάρδη και Σάλκε έμειναν στο 1-1. Διπλό και για την Βέρντερ Βρέμης, που κέρδισε την Μπόχουμ με 2-1.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Παρασκευή (02/09)

Μπορούσια Ντόρτμουντ-Χόφενχαϊμ 1-0

Σάββατο (03/09)

Mπάγερ Λεβερκούζεν-Φράιμπουργκ 2-3
Ουνιόν Βερολίνου-Μπάγερν Μονάχου 1-1
Βόλφσμπουργκ-Κολωνία 1-4
Μπόχουμ-Βέρντερ Βρέμης 1-2
Στουτγκάρδη-Σάλκε 1-1
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Λειψία (19:30)

Κυριακή (04/09)

Άουγκσμπουργκ-Χέρτα Βερολίνου (16:30)
Γκλάντμπαχ-Μάιντς (18:30)