Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Είχαν τις ευκαιρίες αλλά όχι το γκολ

Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Είχαν τις ευκαιρίες αλλά όχι το γκολ

Λαμία και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 στη Φθιώτιδα, με τις δύο ομάδες να έχουν ορισμένες καλές στιγμές, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τελικά να μοιράζονται τους βαθμούς.

Η Λαμία υποδέχτηκε τον Αστέρα Τρίπολης για την 3η αγωνιστική της Super League, με τις δύο ομάδες να «κολλάνε» στο 0-0 και να μένουν αμφότερες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό, με τον Αστέρα να μπαίνει πιο δυνατά στο ματς και τη Λαμία να ψάχνει με τις αντεπιθέσεις να κάνει τη ζημιά στους Αρκάδες. Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ήρθε στο 5′ όταν ο Μπενίτο προσπάθησε με όμορφη ενέργεια με τακουνάκι να νικήσει τον Σαράνοφ με την μπάλα ωστόσο να περνάει λίγο άουτ.

Η Λαμία είχε τις δικές της καλές στιγμές με τον Νούνιες και στην συνέχεια τον Ντε Βινσέντι να μην μπορούν να σκοράρουν απέναντι στον Παπαδόπουλο. Ο Μπενίτο στο 38′ εκτέλεσε λίγο άουτ ενώ η τελευταία στιγμή του ημιχρόνου ανήκε στους γηπεδούχους με το δυνατό σουτ του Τσιλούλη να μην καταλήγει στο στόχο.

Στο δεύτερο μέρος ο Παπαδόπουλος με εξαιρετική επέμβαση είπε «όχι» στον Ντε Βινσέντι ενώ λίγο αργότερα ο Γιακουμάκης λίγο έλειψε να σκοράρει ένα υπέροχο τέρμα όταν προσπάθησε να κρεμάσει τον γκολκίπερ του Αστέρα, όμως, η μπάλα πέρασε άουτ.

Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Μπαρτόλο ωστόσο VAR και διαιτητής είπαν «παίζεται», ενώ στη συνέχεια ο Σλίβκα στο 77′ δεν κατάφερε να σκοράρει από καλή θέση. Στις καθυστερήσεις η Λαμία είχαν ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία αλλά ο Παπαδόπουλος είχε και πάλι απάντηση στην κεφαλιά του Μπεχαράνο, κρατώντας το 0-0 και τον βαθμό για την ομάδα του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024