Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Ο Τζέραρντ «φρέναρε» τους πολίτες

Αστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Ο Τζέραρντ «φρέναρε» τους πολίτες

Χάρη στο εκπληκτικό γκολ του Μπέιλι η Άστον Βίλα πήρε ισοπαλία με 1-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι που έχασε έδαφος στη βαθμολογία.

Με καθυστέρηση τεσσάρων μηνών ο Στίβεν Τζέραρντ και η Άστον Βίλα έβαλαν «στοπ» στη Μάντσεστερ Σίτι. Τότε βέβαια, θα της έκοβαν τον δρόμο προς τον τίτλο και θα τον… άνοιγαν για τη Λίβερπουλ, ενώ τώρα, με αυτό το 1-1 στέρησαν από τους «Πολίτες» δύο βαθμούς και τους άφησαν στο -1 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ που έχει δύσκολη αποστολή στο Μάντσεστερ με τη Γιουνάιτεντ την Κυριακή (4/9, 18:30).

Η Σίτι ήταν το απόλυτο αφεντικό στο παιχνίδι το οποίο δεν είχε πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Ο Γουόκερ είχε μία καλή στιγμή στο ξεκίνημα για την ομάδα του Γκουαρντιόλα η οποία βρήκε όμως τον δρόμο προς τα δίχτυα στο δεύτερο μέρος.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Ιωνικός 3-1: Με «ζωγραφιές» του Μπιέλ!

Με τη συμπλήρωση 50 λεπτών ο Χάαλαντ ήταν αυτός που έκανε το 0-1 με κοντινή κεφαλιά ύστερα από λάθος έξοδο του Μαρτίνς σε σέντρα του Ντε Μπρόινε από τα δεξιά. Αυτό ήταν το δέκατο γκολ του Νορβηγού επιθετικού στις έξι πρώτες αγωνιστικές της Premier League.

Η Σίτι δεν τελείωσε όμως το ματς και το πλήρωσε στο 74′. Από γύρισμα του Ράμσεϊ ο Μπέιλι με υπέροχο τελείωμα στην κίνηση νίκησε τον Έντερσον για το 1-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα παρά τη μεγάλη πίεση των γηπεδούχων στο φινάλε. Αυτός μάλιστα ήταν ο πρώτος βαθμός της Βίλα κόντρα στη Σίτι μετά από το 2015.

Άστον Βίλα (Στίβεν Τζέραρντ): Μαρτίνες, Κας (27′ Γιανγκ), Κονσά, Μινγκς, Ντιν, Ράμσεϊ, Καμαρά, ΜακΓκίν (65′ Κουτίνιο), Ντάγκλας Λουίς, Γουότκινς, Μπέιλι (90+1′ Μπουεντία)

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Γουόκερ (81′ Ακέ), Στόουνς, Ντίας, Κανσέλο, Γκουντογκάν, Ρόδρι, Σίλβα (73′ Μαχρέζ), Ντε Μπρόινε, Φόντεν, Χάαλαντ

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024