Η… εξωγήινη εμφάνιση του Γιάννη κόντρα στην Κροατία και το μαγικό τελευταίο του λεπτό στο ματς
Ο τρομερός Γιάννης Αντετοκούνμπο «σκέπασε» τα καλάθια και οδήγησε την Εθνική ομάδα στη νίκη επί της Κροατίας στην πρεμιέρα του Eurobasket. Απίθανα πράγματα από τον «Greek Freak» στο τελευταίο λεπτό του αγώνα
Είναι ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου και το απέδειξε για ακόμη μία φορά! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «μίλησε» την κρίσιμη στιγμή, όταν η Κροατία πίστεψε ότι μπορεί να πάρει το ματς κόντρα στην Εθνική μας ομάδα, και… καθάρισε όντας απόλυτος κυρίαρχος κάτω από τα καλάθια.
Ο σούπερ σταρ των Μπακς «σκέπασε» τα καλάθια στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, ρίχνοντας δύο μεγαλοπρεπέστατες τάπες στη μία πλευρά του παρκέ ενώ σκόραρε στην άλλη, με απίστευτες προσπάθειες.
Ο Γιάννης τελείωσε το ματς με 27 πόντους, 11 ριμπάουντ και 6 ασίστ ενώ είχε επίσης 1 κλέψιμο και 3 μπλοκ, στα 28 λεπτά που έμεινε στο παρκέ. Σε ένα ματς που η Εθνική αναγκάστηκε να παίξει χωρίς τους δύο ψηλούς της, με Παπαγιάννη και Κώστα Αντετοκούνμπο να είναι εκτός, ο Γιάννης ήταν ο πλέον καθοριστικός έχοντας βέβαια συμπαραστάτη επιθετικά και τον σούπερ Ντόρσεϊ.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Το Σάββατο (18/4) ο Ολυμπιακός νίκησαν «ξεκούραστα» με 17-6 τον Πανιώνιο στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά, για το ματς της 21ης αγωνιστικής της Water Polo League και έκαναν το «21 στα 21».