Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έτοιμο το νέο σχολείο του Δήμου Μεταμόρφωσης

Έτοιμο το νέο σχολείο του Δήμου Μεταμόρφωσης

Ολοκληρώθηκε ο τελικός έλεγχος του νεότευκτου 2ου Λυκείου από κλιμάκιο του Δήμου Μεταμόρφωσης και της ΚΤΥΠ και συνέχεια υπεγράφη το πρωτόκολλο παραλαβής του.

Ένα ολοκαίνουργο σχολείο ξεκινάει και επίσημα την λειτουργία του στο Δήμο Μεταμόρφωσης.

Κατά την υπογραφή παρόντες ήταν από την πλευρά της Μεταμόρφωσης, ο Δήμαρχος, Στράτος Σαραούδας και άλλα στελέχη του Δήμου, ενώ από την ΚΤΥΠ Α.Ε. παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Πρόεδρος, κ. Τιμολέων Κατσίπος, o Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Θανάσης Γιάνναρης, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Κατασκευών, κ. Ιωάννης Τσαγκάρης, η Προϊστάμενη του Τμήματος Επίβλεψης Έργων Παιδείας και πολιτικός μηχανικός κα Αικατερίνη Γιατράκου.

Μετά την ολοκλήρωση των υπογραφών ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, δήλωσε:

«Με τη σημερινή παραλαβή του ολοκαίνουργιου 2ου Λυκείου Μεταμόρφωσης και με τις τρεις ακόμη προσεχώς παραλαβές σχολείων που αναβαθμίζονται ενεργειακά αυτή τη στιγμή, η Παιδεία στην πόλη μας πραγματικά γυρίζει σελίδα.

Το νέο 2ο Λύκειο αποτελεί μια ανάγκη ετών.

Από αύριο μπαίνουμε στο τελικό βήμα να το εξοπλίσουμε και να το προετοιμάσουμε για το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς, ενώ και η ΚΤΥΠ θα μας βοηθήσει με την ολοκλήρωση κάποιων παρατηρήσεων που έχουμε.

Και φυσικά την ημέρα των εγκαινίων που θα ορίσουμε, σας περιμένουμε όλες και όλους. Να έρθετε και να δείτε αυτό το όμορφο και υπερσύγχρονο σχολείο. Ένα σχολείο-κόσμημα που θα διευκολύνει το έργο των καθηγητών, θα φιλοξενήσει επάξια τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των παιδιών μας και το οποίο είμαι βέβαιος ότι όλοι θα σεβαστούν».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024