Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η ταχύτητα και οι υψηλές επιδόσεις δεν περιορίζονται στα αγωνιστικά αυτοκίνητα

Στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις η ταχύτητα και οι υψηλές επιδόσεις δεν περιορίζονται στα αγωνιστικά αυτοκίνητα

Η Κωτσόβολος στο ρόλο του επίσημου χορηγού της διοργάνωσης, σου προσφέρει σέρβις υψηλών επιδόσεων

Χωρίς αμφιβολία ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα της χώρας μας για φέτος, είναι ο ελληνικός αγώνας ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και 10ος φετινός γύρος του WRC, που επιφυλάσσει πολλές – και συναρπαστικές – εκπλήξεις. Μεταξύ άλλων, στο διάστημα 8 έως 11 Σεπτεμβρίου θα παρακολουθήσεις ιστορικές και νέες διαδρομές υψηλών απαιτήσεων, ενώ η Κωτσόβολος, επίσημος χορηγός του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022, χορηγός της Υπερειδικής διαδρομής EKO Ράλλυ Ακρόπολις στο ΟΑΚΑ, αλλά και του Ελληνικού και Παγκόσμιου τελικού eSports WRC φροντίζει να φέρει τις υψηλές ταχύτητες στην καθημερινότητά σου και σου προσφέρει εμπειρίες καλύτερης ζωής.

Συναρπαστικές διαδρομές από το παρελθόν και το μέλλον

Δεκαέξι ειδικές διαδρομές από το Λουτράκι έως την Ιτέα υπόσχονται εντυπωσιακά πλάνα και αμφίρροπους αγώνες, ενώ αδιαμφισβήτητο highlight θα είναι η επιστροφή στο ΟΑΚΑ για την αναβίωση της μυθικής Υπερειδικής Διαδρομής μπροστά σε κατάμεστες κερκίδες. Πρόκειται για την EKO Super Special Stage @ Olympic Stadium που θα είναι και η πρώτη πράξη του αγώνα, το απόγευμα της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου 2022.

Άλλες διαδρομές που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσεις είναι οι ΕΔ «Χαρβάτι» (14,02 χλμ.) στην Κορινθία, ΕΔ «Λειβαδιά» (21,21 χλμ) που ήταν γνωστή στο παρελθόν ως «Ευαγγελίστρια», και η ΕΔ «Δάφνη», στον Δήμο Τανάγρας (17,45 χλμ.), με τις πρώτες δυο να αντλούνται από το απώτερο παρελθόν του αγώνα και την τρίτη να είναι ολοκαίνουργια και πολλά υποσχόμενη.

Τις παλιές και νέες προκλήσεις, θα αντιμετωπίσουν πληρώματα από 31 χώρες – συνολικά 70 συμμετοχές – στο πλαίσιο της διεύρυνσης της παρουσίας του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στο διεθνές στερέωμα, που ξεκίνησε από πέρσι, μετά την επιστροφή της διοργάνωσης έπειτα από οκτώ χρόνια απουσίας.

Ταχύτητα και υψηλές επιδόσεις από την Κωτσόβολος

Για μια ακόμη χρονιά, η Κωτσόβολος θα είναι δίπλα σε κάθε διαδρομή που υπόσχεται ταχύτητα και υψηλές επιδόσεις. Ακριβώς όπως κάνει και καθημερινά, παρέχοντας με την υποστήριξη των εξειδικευμένων τεχνικών της και ενός πρότυπου επισκευαστικού κέντρου 6.000 τ.μ., ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής και αναβάθμισης για να απολαμβάνουμε υψηλές επιδόσεις στις συσκευές μας!

Με στόχο να σπάσει κάθε ρεκόρ εξυπηρέτησης, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών που παρέχεται τηλεφωνικά, με επίσκεψη του τεχνικού στο σπίτι σου, αλλά και στα 55 Service Points των καταστημάτων Κωτσόβολος πανελλαδικά. Κι όταν χρειάζεσαι πραγματικά ασύλληπτες ταχύτητες service για μια γρήγορη επισκευή, η υπηρεσία Fix & Go αναλαμβάνει να σου επιστρέψει έτοιμη τη συσκευή σου μέσα σε μια ώρα.

Εκπλήξεις που σπάνε τα κοντέρ

Η Κωτσόβολος θα είναι παρούσα τόσο στο Rally Village στο OAKA που θα λειτουργήσει στις 8 Σεπτεμβρίου με αφορμή τη διεξαγωγή της EKO Super Special Stage, όσο και στο Service Park της Λαμίας, με πολλά δώρα και εκπλήξεις υψηλών επιδόσεων.

Μεταξύ άλλων, στο πρότυπο Service Point του περιπτέρου Κωτσόβολος, η ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών της εταιρείας, K+ team, θα σου παρέχει δωρεάν* ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής και αναβάθμισης για smartphone και tablet, για να απολαμβάνεις υψηλές επιδόσεις στη συσκευή σου εντός και εκτός Rally, ενώ θα σου δώσει την ευκαιρία να συμμετέχεις και στον μοναδικό Photo Contest by Canon. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να εκτυπώσεις το αγαπημένο σου στιγμιότυπο από το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στον CANON Pixma G640, για να μπεις στην κλήρωση για μία Φωτογραφική Μηχανή Mirrorless Canon EOS R10. Πριν φύγεις, μην παραλείψεις να ζητήσεις από έναν εξειδικευμένο τεχνικό να τοποθετήσει στο κινητό σου δωρεάν μια μεμβράνη ενισχυμένης προστασίας!

Car Service Challenge από την Κωτσόβολος στο Service Park της Λαμίας

Στο Service Park της Λαμίας, σε περιμένει μια πρόκληση με σημαντική ανταμοιβή. Εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις το Car Service Challenge, όπου μπορείς να συμμετάσχεις σε ένα πραγματικό service αυτοκινήτου υπό την εποπτεία έμπειρων μηχανικών. Το ειδικά διαμορφωμένο garage φιλοξενεί το ιστορικό Subaru Impreza 555 και σε περιμένει για ένα challenge υψηλής ταχύτητας και επίδοσης. Η καλύτερη επίδοση της κάθε ημέρας θα κερδίσει 1 κλιματιστικό υψηλών επιδόσεων Toyotomi ErAI.

Στις 7 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στην Αίθουσα Κασιμάτης του ΟΑΚΑ, θα πραγματοποιηθεί το AR22 Esports presented by Kotsovolos, όπου οκτώ άτομα από Ελλάδα και Κύπρο θα διαγωνιστούν για μια wild card για τον παγκόσμιο τελικό WRC Esports Global Final, που θα γίνει το μεσημέρι της επόμενης ημέρας (LAN Event). Εκεί θα αναδειχθούν οι οκτώ καλύτεροι του official ESPORTS WRC Championship και ο νικητής του AR22 Esports presented by Kotsovolos FINAL.

Οι τελικοί θα διεξαχθούν σε ειδικό stage που θα στηθεί στην αίθουσα Κασιμάτης, ενώ 60 έως 80 άτομα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση από τις ειδικά διαμορφωμένες εξέδρες.

Όπως καταλαβαίνεις, έχεις πολλούς λόγους να βρεθείς κι εσύ στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς για την Ελλάδα. Και οι μοναδικές αναμνήσεις που θα σου χαρίσει, είναι μόνο ένας εξ αυτών.

Περισσότερες πληροφορίες τόσο για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις όσο και για τις δράσεις της Κωτσόβολος σε αυτό μπορείς να βρεις εδώ: Ράλλυ Ακρόπολις 2022 | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ – kotsovolos.gr

*Δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος των ανταλλακτικών

.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024