Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε την Παρασκευή στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Μέσα σε όλα, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, την απουσία για 13 χρόνια από την μικρή οθόνη καθώς και τη συνεργασία με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.
Πιο συγκεκριμένα, η Άριελ Κωνσταντινίδη εξομολογήθηκε πως «μετά την Μαρία την άσχημη και την τόσο μεγάλη επιτυχία ήρθα αντιμέτωπη με πάρα πολλά δικά μου διλήμματα και αμφιταλαντεύτηκα για το πως θέλω αν συνεχίσω οπότε απομακρύνθηκα εντεκώς. Άρχισα ένα ταξίδι αυτογνωσίας και αυτό με έφερε σε απόσταση από τη δουλειά. Μου ήταν πάρα πολύ χρήσιμο, ήταν θέμα επιβίωσης και έτσι έχω να κάνω τηλεόραση 13 χρόνια».
«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν εκρηκτική σαν άνθρωπος. Υπέροχη οικοδέσποινα, εκθαμβωτική με μια σαγήνη απαράμιλλη. Ήταν υπέροχη αλλά ήταν και μια έκρηξη, ένα ηφαίστειο που δεν ήθελες να είσαι παρών στις εκρήξεις και στον θυμό της».
«Η Αλίκη στις πρόβες δεν ήταν η Αλίκη στις παραστάσεις. Επηρεαζόταν πάρα πολύ από το κοινό το οποίο και αλλοίωνε τη δυνότητα της ως ηθοποιός. Στις πρόβες όμως ήταν εκπληκτική ηθοποιός» συμπλήρωσε, επίσης, η Άριελ Κωνσταντινίδη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας