Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Πάντμα Λακσμί γιόρτασε τα 52α γενέθλιά της με μπικίνι: «Τα 52 είναι τα νέα 25»

Η Πάντμα Λακσμί γιόρτασε τα 52α γενέθλιά της με μπικίνι: «Τα 52 είναι τα νέα 25»

Η ινδικής καταγωγής Αμερικανίδα τηλεοπτική σεφ και πρώην σύζυγος του Σαλμάν Ρουσντί μέσα από μία σειρά αναδρομικών φωτογραφιών στο ίνσταγκραμ πριν τη δυσάρεστη είδηση της επίθεσης στον Βρετανό συγγραφέα, επίσης ινδικής καταγωγής.

Η συγγραφέας, ακτιβίστρια, μοντέλο και μακροχρόνια οικοδέσποινα του «Top Chef» γιόρτασε τα γενέθλιά της με μια αναδρομική φωτογραφία από τις διακοπές της στη Χαβάη τον Απρίλιο.  Μοιράστηκε ένα εντυπωσιακό στιγμιότυπο με μαγιό στο Twitter με το σχόλιο: «Αυτό είναι το 52ο έτος».

Φορώντας ένα στεφάνι από λουλούδια, η Πάντμα μέσα σε ένα μαύρο μπικίνι με κορδόνια στο πλάι πόζαρε ήρεμη και εντυπωσιακή με φόντο τη θάλασσα. Η εικόνα αυτή, όπως ήταν λογικό, τράβηξε την προσοχή των θαυμαστών της.

«Εκπληκτική. Καταπληκτική. Θεά», σχολίασε ένας ακόλουθος, ενώ μία γυναίκα έγραψε: «Υπέροχη όπως πάντα! Ειλικρινά δεν έδειχνα τόσο καλή ούτε στα 22 μου, οπότε σου εύχομαι περισσότερη δύναμη όμορφη γυναίκα!».

«52 τα νέα 25», πρόσθεσε κάποιος άλλος.

Photo: Instagram

Photo: Instagram

Η συγγραφέας του βιβλίου «Ντομάτες για τη Νίλα» μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα με μαγιό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – όπως το 2019, όταν τόνισε ότι δεν χρησιμοποίησε φίλτρα ή Facetune για το σώμα της στο μπικίνι, και πριν από δύο χρόνια, όταν γιόρτασε τη νέα δεκαετία της με μια σειρά από στιγμιότυπα με μπικίνι με τον πρώην της Άνταμ Ντελ.

Ο εορτασμός των γενεθλίων της συνοδεύεται με έναν δύσκολο μήνα για τη σταρ- ο πρώην σύζυγος της, ο συγγραφέας Σαλμάν Ρουσντί, μαχαιρώθηκε σε μια σοκαριστική επίθεση κατά τη διάρκεια μιας λογοτεχνικής εκδήλωσης στη Νέα Υόρκη, στις 12 Αυγούστου.

«Ανακουφισμένος ο @SalmanRushdie τα καταφέρνει μετά τον εφιάλτη της Παρασκευής», έγραψε στο Twitter δύο ημέρες αργότερα. «Μπορώ επιτέλους να εκπνεύσω. Τώρα ελπίζω για γρήγορη επούλωση» συμπλήρωσε εκφράζοντας την ανησυχία της και την ελπίδα για ανάρρωση.

Πράγματι, ήταν «μια γεμάτη χρονιά με σκαμπανεβάσματα» δήλωσε η Λακσμί σε μια ανάρτηση στο Instagram με αφορμή τα γενέθλιά της.

Γράφοντας ότι ήταν «ενθουσιασμένη» με τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του Taste the Nation, μαζί με την κατάκτηση του πρώτου της βραβείου James Beard Foundation Award και τριών Critics’ Choice Awards, η τηλεπερσόνα βίωσε και κάποιες θλιβερές στιγμές – όπως η απώλεια της γιαγιάς της καθώς και του φίλου της Arthur Chadbourne.

Παρά τις απώλειές της, η Λακσμί έκλεισε την ανάρτησή της με μια θετική νότα, γράφοντας ότι έχει «τόσα πολλά για να είναι ευγνώμων» συμπεριλαμβανομένης της κόρης της, Κρίσνα, την οποία αποκαλεί «Littlehands» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η Littlehands συνεχίζει να ανθίζει και είμαστε και οι δύο ευτυχισμένες, υγιείς και παραγωγικές», έγραψε. «Αυτά τα γενέθλια με κάνουν να αισθάνομαι ικανοποιημένη και ευγνώμων, έστω και με κάπως βαριά καρδιά».

Photo: Instagram

Photo: Instagram

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024