Ιτούδης: «Δεν φοβάμαι κανέναν»
Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στην κάμερα του ΟΠΑΠ λίγο πριν από το τζάμπολ του EuroBasket
Η μεγάλη στιγμή έφθασε. Το EuroBasket ξεκινά σήμερα, με το ταξίδι της Ελλάδας να αρχίζει αύριο.
Η εθνική Ελλάδας θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον 3ο όμιλο (Μιλάνο), που εξασφαλίζει πρόκριση σε νοκ άουτ αγώνα της φάσης των «16» (Βερολίνο), στο Ευρωμπάσκετ του 2022.
Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στην κάμερα του ΟΠΑΠ και στην εκπομπή ΟΠΑΠ GAME TIME, τόνισε ότι δε φοβάται κανέναν και πρόσθεσε ότι σέβεται κάθε αντίπαλο.
Παράλληλα, μίλησε για το ρόστερ της «γαλανόλευκης», για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και για τα όνειρα της Εθνικής στο τουρνουά.
- Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: Σούπερ Ντεμπελέ και μεγάλη πρόκριση για τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
- Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-2: Οι γηπεδούχοι άντεξαν «με νύχια και με δόντια» και προκρίθηκαν στην 4άδα (vid)
- Παρελθόν ο Μασεράνο από την Ίντερ Μαϊάμι – Τον διαδέχεται ο Γκιγιέρμο Όγιος (pic)
- Αρτέτα: «Δεν έχουμε κανέναν φόβο, έχουμε μια απίστευτη ευκαιρία μπροστά μας»
- Προηγήθηκε 2-0 η Μπαρτσελόνα με Γιαμάλ και Τόρες – Μείωσε η Ατλέτικο με τον Λούκμαν (vids)
- Νησιά Φερόε – Ελλάδα 2-3: «Διπλό», 3Χ3 και άνοδος για την Εθνική Γυναικών (vid)
- Παναθηναϊκός: «Μέσα» Ρογκαβόπουλος και Τολιόπουλος ενόψει Έφες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442