Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ισπανία – Βουλγαρία 114-87: Πρεμιέρα με περίπατο για τη Φούρια Ρόχα

Ισπανία – Βουλγαρία 114-87: Πρεμιέρα με περίπατο για τη Φούρια Ρόχα

Η Ισπανία δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στη Βουλγαρία του Σάσα Βεζένκοφ, της οποίας και επικράτησε με σκορ 114-87 στην πρεμιέρα του Eurobasket 2022.

Έναν υγιεινό περίπατο κόντρα στη Βουλγαρία του Σάσα Βεζένκοφ έκανε η Ισπανία, που επιβλήθηκε της αντιπάλου της με σκορ  114-87, στην πρεμιέρα του Eurobasket 2022 και ξεκίνησε έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση.

Η Φούρια Ρόχα, που παρουσιάζεται με πολλές αλλαγές σε αυτό το τουρνουά, ήταν απολαυστική βάζοντας από πολύ νωρίς τις βάσεις για μια άνετη επικράτηση. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο, κυνηγώντας στο σκορ και προσπαθώντας να μειώσουν στο σκορ κατά τη διάρκεια ολόκληρου του αγώνα.

Οι Ισπανοί έβγαλαν μπόλικη ενέργεια με την εκκίνηση του αγώνα, παίζοντας αρκετά καλά στην άμυνα και περιορίζοντας αρκετά στα πρώτα λεπτά τον Σάσα Βεζένκοφ. Επιθετικά, το σύνολο του Σέρτζιο Σκαριόλο είδε τα αδέρφια Ερνανγκόμεθ να τραβάνε… κουπί, ενώ στη συνέχεια οι Ρούντι Φερνάντεθ και Λορέντζο Μπράουν ανέλαβαν να κουβαλήσουν στο μπροστά μέρος του παρκέ. Όσο περνούσε η ώρα η «φούρια ρόχα» ανέβαζε τη διαφορά σε υψηλά επίπεδα, παρά τις προσπάθειες που έκαναν ο Βεζένκοφ (που είχε βρει ρυθμό) και ο Κοστόφ να την περιορίσουν.

Η τρίτη περίοδος ήταν… ροντέο, με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε ένα επιθετικό κρεσέντο, δείχνοντας τις αρετές τους στο σκοράρισμα. Η διαφορά δεν έπεσε, αλλά ούτε και ανέβηκε, με τους Ισπανούς να διατηρούν με σχετική άνεση όσα έχτισαν στο πρώτο μέρος. Το τελευταίο δεκάλεπτο απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, και έτσι το σύνολο του Σέρτζιο Σκαριόλο μπόρεσε να φτάσει στη νίκη με σκορ 114-87 ξεκινώντας με το… δεξί.

Τα δεκάλεπτα: 28-17, 57-35, 89-66, 114-87

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024