
Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Μωραϊτίνης
Σε ηλικία 79 ετών
Πέθανε ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Μωραϊτίνης, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.
Ο Γιώργος Μωραϊτίνης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1943, ήταν 79 ετών με πανεπιστημιακές σπουδές στις Πολιτικές, Κοινωνικές και Οικονομικές Επιστήμες, αλλά και επιστημονικές γνώσεις στην Επικοινωνία και την Ψυχολογία.
- Διαβάστε επίσης: Πέθανε στα 49 της η δημοσιογράφος Κωνσταντινιά Τσολακίδου
Στη δημοσιογραφία κάλυψε πολλά ρεπορτάζ, ανέλαβε αποστολές εντός και εκτός Ελλάδος, διετέλεσε επιτελικό στέλεχος εφημερίδων και Μ.Μ.Ε. και “κράτησε” αρθρογραφικές στήλες.
Στην επικοινωνία υπήρξε στέλεχος Δημοσίων Σχέσεων σε μεγάλες οικονομικές μονάδες και οργανισμούς.
Ίδρυσε επίσης και διηύθυνε επί μία 12ετία το Διεθνές Κέντρο Διαφημίσεων και Δημοσίων Σχέσεων “Publicity Express”.
Πολυετής θητεία στον συνδικαλιστικό χώρο της ΕΣΗΕΑ σε διάφορα όργανα της Ενώσεως και διετέλεσε Γεν. Γραμματέας του Μορφωτικού Ιδρύματος του Σωματείου. Υπήρξε επίσης συνεκδότης και επιμελητής των ΑΠΑΝΤΩΝ του Τίμου Μωραϊτίνη.
Έχει ταξιδέψει ιδιωτικά σε πολλές χώρες της Ευρώπης, Αμερικής, Ασίας και Αφρικής και παρέμεινε σε πολλές από αυτές για μεγάλα χρονικά διαστήματα αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες. Είχε τρεις γιούς.
- Εως και 5 ώρες αναμονής στα αεροδρόμια λόγω του νέου μέτρου αυτοματοποιημένων ελέγχων – Τι απαντά η Φον ντερ Λάιεν
- «Καμία ανοχή σε μεθοδεύσεις νέας μακράς διακοπής της δίκης για τα Τέμπη», λέει ο σύλλογος συγγενών θυμάτων
- Ζακ Σολομόν, η τραγική μοίρα ενός στρατευμένου φυσικού που πολέμησε μέχρι τέλους το ναζιστικό καθεστώς
- LIVE: Αυστραλία – Αίγυπτος
- Πέντε νέα κοινά αμυντικά έργα στην Ευρωπαϊκή Ένωση – Aπό drones έως αντιπυραυλικά
- Εικόνες που κόβουν την ανάσα στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Γάλλοι «αλπινιστές» κρέμονται εκτελώντας εργασίες




