Ναύπακτος: Έβαλαν φωτιά σε αντισηπτικό και έπαθαν εγκαύματα
O 16χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας και τα δύο μικρότερα παιδιά στο «Καραμανδάνειο».
Μοιραίο για την ζωή τεσσάρων παιδιών στη Ναύπακτο λίγο έλειψε να αποδειχθεί το παιχνίδι που επέλεξαν να παίξουν βάζοντας φωτιά σε αντισηπτικό.
Το υλικό πήρε φωτιά και τρία από τα τέσσερα παιδιά ηλικίας 12, 13 και 16 ετών τραυματίστηκαν και έπαθαν εγκαύματα στα χέρια και το πρόσωπο.
Διακομίστηκαν στο νοσοκομείο
Τρία από τα τέσσερα παιδιά ηλικίας 12, 13 και 16 ετών τραυματίστηκαν και έπαθαν εγκαύματα στα χέρια και το πρόσωπο, ενώ διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.
Γιατρός του Κέντρου Υγείας της Ναυπάκτου που μίλησε σχετικά, ανέφερε ότι τα εγκαύματα «ήταν στα άνω και τα κάτω άκρα. Τα δύο παιδάκια είχαν εγκαύματα και στο πρόσωπο, ενώ είναι δευτέρου βαθμού».
O 16χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας και τα δύο μικρότερα παιδιά στο «Καραμανδάνειο».
- ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ζητά εκλογές και οδηγείται σε «μετωπική» με τον Μητσοτάκη
- Ξεκινούν σήμερα οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ – Ποιοι πάνε ταμείο
- Συνταγή: Σαλάτα με κριθαράκι και ρεβύθια
- Το σπιράλ της ακρίβειας: Εκρηκτικές ανατιμήσεις, νέες απειλές και καθηλωμένα εισοδήματα
- Ξεκινά η επιχείρηση «Ελευθερία» των ΗΠΑ στα Στενά του Ορμούζ – Τάνκερ χτυπήθηκε από «άγνωστα βλήματα» ανοικτά των ΗΑΕ
- Ο πρώην δήμαρχος Νέας Υόρκης Ρούντι Τζουλιάνι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
- Τρέξιμο: Τι κάνουν 15 λεπτά στο σώμα και το μυαλό;
- Άστατος ο καιρός με τοπικές βροχές τη Δευτέρα – Ανεβαίνει η θερμοκρασία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 04.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-melquizedeque-32598114-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442