Γκέλα για την Τσέλσι στο «Σεντ Μέρις»! Η ομάδα του Τόμας Τούχελ προηγήθηκε νωρίς κόντρα στη Σαουθάμπτον χάρη σε γκολ του Στέρλινγκ, αλλά οι «άγιοι» γύρισαν το ματς από το πρώτο κιόλας ημίχρονο και πήραν σπουδαία νίκη με 2-1. Από επτά βαθμούς πλέον και οι δύο ομάδες μετά από πέντε αγωνιστικές στην Premier League.

Διαβάστε επίσης: Ομπαμεγιάνγκ: Νέα βελτιωμένη πρόταση της Τσέλσι, κοντά στο deal οι δύο πλευρές

Η Τσέλσι μπήκε καλύτερα στο ματς και είχε δύο καλές στιγμές με τον Στέρλινγκ, πριν ο Άγγλος άσος ανοίξει τελικά το σκορ στο 23′. Σε αντεπίθεση των «μπλε», ο Μάουντ επιχείρησε πάσα, η μπάλα κόντραρε κι έφτασε στον Στέρλινγκ που πλάσαρε για το 0-1.

Η χαρά του όμως δεν κράτησε πολύ αφού πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το 1-1 με τρομερό σουτ του Λάβια. Δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, ήρθε και η ανατροπή. Ο Περό έστρωσε στον Άρμστρονγκ που με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-1 για τη Σαουθάμπτον.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τσέλσι μπορεί να ήταν αυτή που «καιγόταν» για το γκολ, αλλά οι γηπεδούχοι έφτασαν πιο κοντά, με τους Μίτροβιτς και Σαλισού να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες. Ο Μπρόγια είχε μία μεγάλη στιγμή για την Τσέλσι στο 82′, με το 2-1 να μένει ως το φινάλε.

Σαουθάμπτον: Μπαζούνου, Γουόκερ Πίτερς, Μπέλα Κότσαπ, Σαλισού, Περό, Πρόουζ, Λάβια (60′ Αρίμπο), Άρμστρονγκ, Ντιαλό, Ελιουνούσι, Άνταμς.

Τσέλσι: Μεντί, Αθπιλικουέτα, Σίλβα, Κουλιμπαλί, Λόφτους Τσικ (46′ Κόβατσιτς), Ζορζλίνιο, Κουκουρέγια, Ζιγές, Χάβερτς (66′ Πούλισικ), Μάουντ, Στέρλινγκ.

Ο Μίτροβιτς οδηγεί τη Φούλαμ και… φουλ του «Χ»

Με… οδηγό τον Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς η Φούλαμ πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα στην Premier League. Ο Σέρβος στράικερ με το πέμπτο του γκολ σε ισάριθμες αγωνιστικές (δεν σκόραρε μόνο στην 2η στο 0-0 με την Γουλβς) ήταν σε ένα ακόμη ματς ο πρωταγωνιστής της ομάδας του Μάρκο Σίλβα η οποία επικράτησε με 2-1 της Μπράιτον.

Ο 25χρονος επιθετικός από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, Γιοάν Ουισά, είχε την τελευταία λέξη στην αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας με την Μπρέντφορντ. Μπήκε στο ματς στο 79΄ και στο 88΄ χάρισε στους φιλοξενούμενους το βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Στο τελευταίο παιχνίδι της βραδιάς, Λιντς και Έβερτον έμειναν στο 1-1, με τα «ζαχαρωτά» να αγνοούν τη νίκη μετά από πέντε ματς.