Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το νερό γέμισε λάσπη και στάχτες και αναγκαστικά διεκόπη η υδροδότηση

Το νερό γέμισε λάσπη και στάχτες και αναγκαστικά διεκόπη η υδροδότηση

Προβλήματα με την υδροδότηση υπάρχει σε κοινότητες του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας εξαιτίας συσσώρευσης μεγάλων ποσοτήτων στάχτης και λάσπης στο διυλιζόμενο νερό.

Στάχτη από τις πρόσφατες πυρκαγιές και λάσπη από τις πρόσφατες πλημμύρες υποχρέωσαν σε διακοπή στην υδροδότηση σε αρκετές κοινότητες του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Μάλιστα ήδη στέλνονται προς ανάλυση δείγματα νερού για να ελεγχθεί η ποιότητα του.

Ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Ν. Ηλείας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε πως από χθες το βράδυ παρατηρήθηκε διακοπή υδροδότησης σε αρκετά σημεία του δικτύου του διυλιστηρίου με αποτέλεσμα να αναγκαστούμε να διακόψουμε την λειτουργία του. Λόγω των περσινών πυρκαγιών και σε συνάρτηση με τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών στην περιοχή, έφτασαν μαζί με το διυλιζόμενο νερό ,τεράστιες ποσότητες λάσπης καθώς και στάχτης καθιστώντας πολύ δύσκολη έως και αδύνατη τη διύλιση του νερού .

Από τις πρώτες πρωινές ώρες καταβάλλονται τεράστιες προσπάθειες ώστε να λυθεί το πρόβλημα. Ήδη έχουν σταλεί για ανάλυση δείγματα  νερού ώστε να βεβαιωθούμε πως η ποιότητα του,  δεν θα είναι επιβλαβής για τους καταναλωτές αφού το νερό που διυλίζεται τώρα είναι επικίνδυνο για την υγεία.

Κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα όσο πιο σύντομα γίνεται,  δεδομένου πως δεν ευθύνεται για αυτό το διυλιστήριο αλλά τα καιρικά φαινόμενα .

Ελπίζουμε να αντιμετωπιστεί άμεσα το  σοβαρό αυτό ζήτημα και να είναι η τελευταία φορά που θα δημιουργηθεί κάτι αντίστοιχο γιατί ο χειμώνας είναι μπροστά μας.

Ζητάμε την κατανόηση και την υπομονή σας».

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024