Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πολεμικό Ναυτικό: Σήμερα η νεκροψία - νεκροτομή της 19χρονης Θάλειας

Πολεμικό Ναυτικό: Σήμερα η νεκροψία – νεκροτομή της 19χρονης Θάλειας

Στο μικροσκόπιο το φαγητό που έφαγε στην Τυνησία

Στη Νάπολη της Ιταλίας, εκεί που η 19χρονη Ναυτική Δόκιμος του Πολεμικού Ναυτικού, άφησε την τελευταία τη πνοή, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, η νεκροψία – νεκροτομή που αναμένεται να ρίξει φως στις αιτίες του θανάτου της Θάλειας.

Η τροφική δηλητηρίαση φαντάζει ως το πιθανότερο σενάριο και εκεί απ’ όπου άρχισαν τα προβλήματα για τη νεαρή κοπέλα που έχασε τη ζωή της μέσα σε λίγες μόλις μέρες από τη στιγμή που διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά κατά τη διάρκεια του -πρώτου εκπαιδευτικού της- ταξιδιού η 19χρονη δόκιμος φέρεται να μοιράστηκε ένα μπέργκερ και ένα μιλκσέικ με μία φίλη της όταν το πλοίο Προμηθέας έδεσε στην Τυνησία και το πλήρωμα βγήκε στη στεριά για μια μικρή βόλτα και φαγητό. Ωστόσο όταν επέστρεψαν στο καράβι, 15 άτομα παρουσίασαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.

Και συμφοιτήτρια της άτυχης Θάλειας έκανε επί περίπου δύο ημέρες πυρετό μέχρι 38 και στη συνέχεια αποθεραπεύτηκε. Η 19χρονη παρουσίασε πυρετό, ένα πρήξιμο στο πόδι, είχε σημάδια ουρολοίμωξης, ωστόσο, σύμφωνα με τον γιατρό του πλοίου δεν έχριζε άμεσης διακομιδής σε νοσοκομείο. Ετσι, περίμεναν να φτάσουν στο λιμάνι της Νάπολης της Ιταλίας για να δέσουν και να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις σε νοσοκομείο της πόλης.

Μοιραία καθυστέρηση;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, κι ενώ η 19χρονη παρέμενε στην ίδια κατάσταση, χρειάστηκε το πλοίο στο οποίο υπηρετούσε, το οποίο είναι γενικής υποστήριξης, να δώσει πετρέλαιο στην φρεγάτα Κανάρης.

Η διαδικασία αυτή γίνεται εν πλω, με μειωμένη ταχύτητα και διαρκεί περίπου 3 ώρες. Υπήρξε έτσι μία καθυστέρηση στον ελλιμενισμό του Προμηθέα στη Νάπολη που μένει να αποδειχθεί αν έπαιξε ρόλο στην τραγική κατάληξη για την άτυχη κοπέλα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024